...Sladkor v prahu je fino zrnati beli sladkor, pridobljen iz sladkorne pese. Po ekstrakciji in čiščenju soka iz pese se sladkor kristalizira in nato preseje, da se dosežejo enotni in zelo fini zrnci. Ta finost ga razlikuje od kristalnega sladkorja, kar ga naredi še posebej primernega za recepte, kjer je potrebna hitra raztapljanje. Sladkor v prahu ima bleščečo belo barvo in nevtralen okus, kar je idealno za sladkanje brez spreminjanja okusov sestavin. Izvor: Ukrajina. Pakiranje: Vrečke: 1kg in 2kg / kraft vreče: 5kg, 10kg, 25kg / polietilenske vreče: 40kg in 50kg. Paletizacija: 750kg do 1000kg.
Poljska, Poniec
...Izpopolnjeni standardi ICUMSA 45 Polarizacija: 99,80 stopinj min. Vsebnost pepela: 0,04 max. Topnost: 100 % suha in prosto tekoča. Barva: bleščeče bela Sevanje: normalno Granulacija: fina do srednja Vlažnost: 0,4 % max. Magnetne delce: 4mp/k So2: 70 mg/k Dioksid žvepla: 20 mg/kg min. Sedimenti: nobeni. Vonj: brez vonja Reducirni sladkor: 0,05 % max. Hpn staph aureusn: nič. Pakiranje: Po zahtevah kupca...
Belgija, Mont-Saint-Guibert
...Izvažamo v Afriko, fino ali kosno sladkor. Kontaktirajte nas preko našega kontaktnega obrazca za morebitna vprašanja.
Švedska, Åkersberga
...Energija 2552 Kj, 610 Kcal Maščobe od tega nasičene 60,5 g, 56,6 g Ogljikovi hidrati od tega sladkor 16,9 g, 7,5 g Vlaknine 11,8 g Beljakovine 7,4 g Sol 0,1 g...
...mandarina, pomaranča, hruška, jabolko, suhe slive, sesekljani mandlji, lešnikova moka, suhe rozine, med, sladkor, limonin sok, želirna snov: pektini jabolk.","Mat ères grasses < 0.5 g":"Maščobe < 0.5 g","Dont acides gras saturés < 0.1 g":"Od tega nasičene maščobne kisline < 0.1 g","Teneur totale en fruits:":"Skupna vsebnost sadja:","Cette délicieuse confiture est un mélange harmonieux de...
Nemčija, München
... tradicionalen način. Poleg tega so posušene lisičje gobe pred pakiranjem skrbno pregledane. Zato so naše posušene lisičje gobe tako okusne! Ročno očiščene in ročno izbrane. Nežno posušene in skrbno pakirane, da ostanejo njihov fini okus in rumeno-oranžna barva. Primerne kot dodatek v juhah, omakah in dušenih jedeh ali kot začimba. Številka artikla: 7024 Energijska vrednost: 1055 kJ / 254 kcal...
Francija, Talant
... živahnimi barvami. (uporaba prepovedana v FINI PEKARSTVU). Visoka koncentracija, dovolj je že ščepec prašnega živilski barvila za obarvanje 1L priprave! Za optimalen rezultat vam priporočamo, da pražno živilsko barvilo raztopite v vodi, preden ga vključite v vašo pripravo. Za izdelavo sladkornih del vam priporočamo uporabo izomalt. Sestava: barvilo E124 E124 lahko ima neželene učinke na aktivnost in...
Nemčija, Hamburg
...čist okus. Mimogrede, xilit lahko dozirate prav tako kot sladkor, saj je njegova sladkost enako močna kot pri običajnem sladkorju. Uporaba: Preprosto nadomesti običajen sladkor v svojih receptih v razmerju 1:1 z xilitom. Lastnosti izdelka: Brez glutena, brez laktoze, vegansko Označevanje živil: E967 Proizvodnja: Xilit se pridobiva iz lubja dreves in koruze.
...Smetanovo-karamelni bonboni s kakavom (15%) in oljem mete Fini grenko-sladki kakavov fudge z okusom mete. Zelo britansko, zelo okusno. Sestavine: sladkor, glukozni sirup, SMETANA, kakav v prahu, kakavova masa, arome. Hranilne vrednosti na 100g Energijska vrednost 1525kJ/ 360kcal Maščobe 11g od tega nasičene maščobne kisline 6g Ogljikovi hidrati 64g od tega sladkor 57g Beljakovine 2g Sol <0,1g ...

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play