Francija, Castelnaudary
...Puranje želodce konfitirane v svoji maščobi, sol. Meso iz Francije. SVETOVANJE KUHARSKEGA: Narezani in segreti v ponvi, ti želodci dodajo kanček norega v vsako solato. So idealna predjed, medtem ko se cassoulet peče.
Francija, Saint-Fraimbault
...Pravi simbol normandske gastronomije, tradicionalne tripice so bile prenovljene, da vam ponudijo različico z okusi sena. Zasnoval jih je kuhar Hubert Nobis, ta recept pa je ponovno rezultat trojnega partnerstva med kuharjem, predelovalnico "les Gorronnaises" in nami. Od leta 1988 družina Cousin razvija različne mesne izdelke v svoji delavnici v Gorronu, z namenom, da vedno izpostavi tradicijo. Sestavine: želodci in noge goveda, korenje, belo vino, čebula, voda, sol, poper, seno...
Francija, Saint-Brice-En-Cogles
... rezanje, svinjski vrat zamrznjena svinjska hrbtna maščoba, svinjsko meso zamrznjene svinjske glave, lica in jezik zamrznjeni svinjski želodci, svinjska čreva zamrznjene svinjske sprednje noge, zamrznjene svinjske zadnje noge zamrznjene svinjske zadnje noge, sprednje noge zamrznjena svinjska srca in zamrznjena svinjska jetra zamrznjene svinjske kosti za trebuh (piano kosti) zamrznjene svinjske mehke kosti (rosaarios) zamrznjena svinjska trebušna slinavka, gola, dojenčke svinjske rešetke, rebra kosti...
Francija, Objat
... foie gras, flûteaux iz magreta s foie gras, paštete s kostanjem in foie gras. - Pripravljeni obroki: paupiettes iz račjega mesa s foie gras, zelje polnjeno s foie gras, račje meso s cepe, cassoulet s confitom iz račjega mesa, confit iz račjega mesa, confit iz gosjega mesa, kuhani cepe. - Regionalne paštete: corrézijska pašteta, pašteta s slivami in foie gras, gozdna terina, terina z dvema olivama in foie gras. - Dimljeni magreti, račji in gosji želodci, mešana solata. - Darilni paketi in poslovna darila po meri. - Proizvodnja konzerv po vaši recepturi z osebnim označevanjem.
Francija, Badefols Sur Dordogne
Domaine de la Barbe, znan tudi kot Foie Gras Kuster, proizvaja paštete iz račjih in gosičjih jeter. Domaine ponuja paštete brez dodatkov in kemičnih konzervansov. Domaine prav tako trguje s specialitetami iz paštet, paštetami, rilleti, ocvirki, konfitom, želodci, konfektiranimi specialitetami, sušenimi fileti ter pripravljenimi jedmi, kot je kasoulet Périgourdin. Kot predelovalci oreščkov in...
Francija, Laguiole
DROSERA GOURMANDE je podjetje, specializirano za ročno izdelavo regionalnih prehranskih specialitet. DROSERA GOURMANDE tako proizvaja številne izdelke na osnovi račjega mesa, kot so foie gras, bloki foie gras, mousse foie gras, želodci, confit, račje prsi itd. Podjetje ponuja tudi tripoux, klobase, paštete, fritone, cassoulet, galantine, terine za aperitiv in terine iz divjačine.
Francija, Bazas
AQUITAINE SELECTION je francosko proizvodno in trgovsko podjetje za perutninske izdelke. Oskrbujemo industrijo in veletrgovino po vsej Evropi s svežim in zamrznjenim perutninskim mesom ter perutninskimi deli. AQUITAINE SELECTION je družinsko podjetje, specializirano za debele račje in gosi. Podjetje proizvaja in trguje z foie gras, račjimi fileti, račjimi prsi, račjimi kraki, račjimi želodci itd...
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play