Od leta 2019 se Étuverie specializira za proizvodnjo visokokakovostnega ekološkega česna črnega v Gersu.
Beli česen se goji v Lomagne na družinski kmetiji in pridobiva od lokalnih ekoloških pridelovalcev iz Gersa. Črni česen je znan kot naravni alikament zaradi svojih izjemnih hranilnih lastnosti. Zelo je bogat z antioksidanti in naravno "povečuje" imunost.
Okus in tekstura črnega česna sta dose...
Član skupine Nactarome in blagovna znamka skupine Nactis Flavours, Sevarome je specializirana za oblikovanje in proizvodnjo prehranskih arom, pripravkov iz oreščkov, aromatičnih sestavin, pa tudi teksturantov, stabilizatorjev in prehranskih barvil, za poklice v gostinstvu in industrijo sladkih živil. Sevarome deluje tako na področju Pekarstva-Pastry, kot tudi na področju Sladkarij, Čokolade, Slado...
Vodja v Franciji, Le Moulin du Pivert je proizvajalec 100% ekoloških piškotov. Naša družinska podjetje s 50 zaposlenimi, ki se nahaja v jugozahodni Franciji, je vedno delovalo ekološko. Naša moka prihaja iz 50 km oddaljenega mlinarstva, vedno dajemo prednost kratkemu dobavnemu verigi za naše sestavine.
Naša obrtniška znanja obsegajo 60 slastnih receptov, ki so kar se da preprosti: piškoti, zajtrk...
Skozi podjetje LIMOUZI SAVEURS je naša strast, da vam predstavimo čudesa korziškega terena, tako da si zamislimo recepte, ki vas lahko presenetijo in razveselijo. Vedno v iskanju novosti, postavljamo naše znanje na voljo, da vam ponudimo rafinirane in okusne izdelke.
Ponosni smo na našo zavezo, da vse naše izdelke razvijamo v naši delavnici v Objatu (19), z našo ekipo slaščičarjev in čokoladnikov...
Ustanovljen leta 1990, FOOD DESTOCK je vodilni francoski prehranski veletrgovec. V sodelovanju z ključnimi akterji v distribuciji in agroživilski industriji smo specializirani za optimizacijo donacij izdelkov organizacijam. Naša ustanovitev je bila motivirana z zavedanjem o težavah proizvajalcev pri trženju specifičnih kategorij izdelkov (kot so izdelki z iztečenim rokom in presežki) ter težavami,...
Bello & Angeli je umetniški čokoladnik s sedežem v Saint-Orens-de-Gameville, v departmaju Haute-Garonne. Vse naše izvirne in "domače" kreacije so izdelane v naši delavnici blizu Toulousea, kjer izbiramo najboljše čokolade in sestavine.
Vsak dan izdelujemo slastne kreacije z največjo ročno skrbnostjo, med katerimi so čokolade, pa tudi sladoledi in sorbeti ter makroni.
Da bi ponudili izjemne čokol...
Maltivor prispeva k gradnji odporne agro-živilske verige, saj proizvaja hranljive, nizko vplivne in okusne sestavine.
Zavezujemo se, da bomo ohranili kmetijske vire z revalorizacijo žit iz lokalnih pivovarn: drožde pivovarn (DDB).
Ponujamo tri vrste droždene moke: svetlo, jantarno in temno. Imajo tri različne aromatične profile in se vključujejo v številne aplikacije.
Naša inovacija je ponuditi...
Biscuiterie Agenaise je specializirana za proizvodnjo nezakisanega kruha in suhih piškotov za judovske praznike (Pessah).
Že več kot 60 let Biscuiterie Agenaise (nahaja se v Lot-et-Garonne - 47) ohranja proizvodne metode iz generacije v generacijo, da zagotovi proizvodnjo v skladu z judovskimi tradicijami.
Naše izdelke distribuiramo po vsem svetu (Italija, Dom Tom, Izrael, Maroko, ...)
Ne oklev...
LES ECUREUILS DU LANGUEDOC est une entreprise spécialisée dans la fabrication de Cakes et de Madeleines Les Ecureuils à Béziers depuis les années cinquante, selon les recettes originales de leur créateur M. FOURNET. C’est ainsi que la réputation des produits Les ECUREUILS DU LANGUEDOC s’est transmise des arrière-grands-parents aux grands-parents, puis… aux parents. Aussi, nous faisons tout notre p...
Tradicionalni nougat iz Provans, karameliziramo med iz naših lastnih čebelnjakov z zelo živahnim kuhanjem v majhnih bakrenih posodah, nato flambiramo s konjakom in dišimo po pomaranči. Praženi mandlji iz naših nasadov, ki so razporejeni po terasah Ventouxa, so vključeni v celoti, vse pa je oblečeno v oblate. Proizvodnja nougata, pridelava medu in marmelad.
La Belle Epoque je ročna pekarna, ustanovljena leta 1997, katere cilj je predstaviti ljubiteljem sladkarij majhne piškote, ki jih v družini pripravljajo različne gospodinje že več generacij. Uporabljeni izdelki, kot tudi postopek izdelave, so zvesti tradiciji. Zézette de Sète (registrirana blagovna znamka), vodilni izdelek podjetja, je postala nepogrešljiva specialiteta v Languedocu. Počasi so ji ...
Ustanovljeno v Bruggeh v letu 1990, podjetje LE BOUCHON DE BORDEAUX je majhna družinska tovarna, specializirana za proizvodnjo majhnih piškotov in keksev. Glavni izdelek podjetja "Le Bouchon de Bordeaux" je piškot v obliki zamaška steklenice vina. Paleta "Bouchons de Bordeaux" se je razširila in ponuja različne okuse. Podjetje ponuja tudi Canelous (obliko canelés s čokolado), čokolade in guinettes...
Alimentation Fine de France je referenčni francoski veletrgovec z vrhunskimi živili, ki se ponaša z rigorozno kakovostno politiko: izbira izdelkov na podlagi zahtevnih okusnih in kakovostnih kriterijev, pri čemer se čim bolj izogibamo različnim aditivom, barvilom, konzervansom ter spodbujamo enostavnost uporabe in inovacije, ob spoštovanju francoske kulinarične tradicije. Uvedena je bila popolna s...
Podjetje Gâteau Dauphinois ročno oblikuje in proizvaja piškote z nadevom iz sadja brez barvil in konzervansov, že od očeta do sina. Zaradi svojega uspeha in kakovosti podjetje prodaja svoje izdelke v Franciji in zdaj tudi v tujini. Njihov tradicionalni recept in proizvodnja, brez konzervansov, barvil ali umetnih arom, omogočajo, da ta slastni kolač ostane svež več mesecev.
Skozi leta je pekarna Augereau razširila svojo ponudbo izdelkov, da bi svojim strankam lahko ponudila vedno več novih okusov. Pustite se zapeljati z benoîtinami in sablétinami (specialitete hiše Augereau), ne pozabite pa na galette in nepogrešljive Broyés du Poitou, Grand Broyé du Poitou, galette poitevines, sablétines, benoîtines, macarons du Poitou. Odkrijte XXL format broyé du Poitou! V okrogli...