... sladkor*, kokosovo olje*.
*Sestavine iz ekološke pridelave. Lahko vsebuje sledi oreščkov, mleka, soje, gorčice.
Hranilne vrednosti na 100 g
Energija: 1566 kJ / 374 kcal
Maščobe: 13 g (od tega nasičene maščobne kisline: 4,7 g)
Ogljikovi hidrati: 48 g (od tega sladkorji: 8,2 g)
Vlaknine: 9 g
Beljakovine: 12 g
Sol: 0,03 g
Teža: 325 g
BIO: Da
100% rastlinsko: Da...
...TERRINE FORESTIÈRE VÉGÉTALE. 100g Ne, ne in ne! Jamčimo vam, da v tej lepi steklenici ni mesa, temveč le dobri rastlinski sestavini in mešanici gob nežne intenzivnosti. Zaprite oči, ste sredi gozdnih podrasti.
SESTAVINE: kokosovo olje (35%), voda, sojine beljakovine, bio pivski kvas, gobe, gorčica, repično olje, sol, agar agar, bio chia moka, bio tamari, črni poper, šerijev kis, začimbe, česen, paradižnikova pasta, ječmenov miso, čebula.
...Semolina iz ekološke trde pšenice, ekološki limonin sok (3%), ekološka chia semena (2,5%), ekološki kurkuma v prahu in ekološko limonino eterično olje.
Povprečne hranilne vrednosti na 100g:
ENERGIJA: 1427kj / 337kcal
BELJAKOVINE: 10,7g
OGLJIKOVI HIDRATI: 67,2g, od tega sladkorji 2,1g
MAŠČOBE: 2,5g, od tega nasičene maščobne kisline 0,6g
VLAKNINA: 3,8g
SOL: 0,02g
Alergeni: Vsebuje GLUTEN, morebitne sledi jajc in soje.
KAKO JIH SKUHATI:
Kuhajte približno 4 do 6 minut v vreli vodi.
Ean13:3701511707842
Referenca:TagliatelleBioChiaCitronFr1...
... žiti. Lahko pa obogatite svoje namaze z drugimi sestavinami, kot so chia semena ali hrustljavo zelenjavje.
Postavite kozarec za eno uro v hladilnik pred uživanjem.
Po odprtju hranite v hladnem in porabite v 5 dneh.
Energija: 553 kJ (134 kcal)
Maščobe: 9,8g
Od tega nasičene maščobne kisline: 1,2g
Ogljikovi hidrati: 5,7g
Od tega sladkorji: 0,5g
Beljakovine: 3,5g
Sol: 1,3g...
...Maison Lesage
Kremaste in slastne, te namaze so brez palmovega olja, na osnovi chia olja, brez glutena in bogate z omega 3.
Sestavine: LEŠNIKI iz Piemonta 35%, sladkor, POLNOMASLENO mleko v prahu, kakavova pasta, kakavovo maslo, chiaolje, riževo otrobno olje, sončnično olje, kakav v prahu, emulgator sojin lecitin.