Francija, Vitrolles
...Divji poper / Voatsiperifery iz Madagaskarja. Njegova močna aroma bo poudarila okus vaših jedi. Vrečka: 100 gramov...
Francija, Montpellier
...Vrsta popra, ki je endemična na Madagaskarju, divji poper ali "votsiperifery" je redek poper. Naš divji poper prihaja iz tropskega gozda Anjozorobe, kjer ga ročno nabirajo in sortirajo v njegovem naravnem okolju. Lokalni prebivalci skrbno in s strokovnim znanjem opravljajo te ključne naloge za kakovost. Zato izhaja iz skoraj divjega okolja, kar mu daje izjemne lastnosti. Zlasti je zaščiten pred nadlogami sledi antrakinona, ki v zadnjih letih uničujejo pridelke iz Madagaskarja. Natančno in ročno sortiranje nam omogoča, da ponujamo poper z gostoto med 350 in 500 gramov na liter.
Francija, Aix-En-Provence
...Poper Voatsiperifery, bolj znan kot divji poper z Madagaskarja, je eden najbolj iskanih na svetu. Odkrijte pravi okus popra z Madagaskarja: sadni, lesni in cvetlični. Doda osvežujoč pridih vašim jedem, veliko karakterja, a brez nasilnosti. Divji poper z Madagaskarja odlično dopolnjuje belo meso, ribe, foie gras, jagnjetino, solate… prav tako se odlično poda k vašim sadnim ali čokoladnim sladicam...
Francija, Bretteville-Sur-Odon
Sedež podjetja Excellence Bourbon je v Calvadosu, ustanovljeno je bilo leta 2013 in se specializira za iskanje, uvoz ter pakiranje gurmanske vanilije, poprov iz celega sveta (Indonezija, Afrika, Kamerun, Nepal...) ter začimb, ki izvirajo predvsem iz Madagaskarja. Blago je izbrano in obdelano neposredno s proizvajalci, da se zagotovi okusne arome po ugodni ceni. Danes se Excellence Bourbon širi z ...
Francija, Castanet Tolosan
...Odkrijte poper Voatsiperifery, divji poper, ki se pobira pri višini 20 metrov. Njegova edinstvena in dišeča aroma ter tipična zrna z majhnim krilcem ga naredijo popolno izbiro za izboljšanje vašega mesa in zelenjave!
Francija, Brunoy
... ime Voatsiperifery izhaja iz malgaščine: "voa" pomeni "sadje" in "tsiperifery" je ime liane, na kateri raste. Zelo redek divji poper, tudi na Madagaskarju, je nabiranje črnega popra Voatsiperifery zamudno in nevarno opravilo, ki se izvaja ročno, pri čemer se pleza na vrh liane, ki lahko doseže višino do 20 m. Ta zelo posebna tehnika nabiranja je divjemu popru iz Madagaskarja prinesla vzdevek "Poper iz vrhov". Teža: 250 g Količina: 125 g, 200 g, 250 g, 500 g, 1 kg...
Francija, Saint-Jean-Pla-De-Corts
...Bio poper Kampot d'Araquelle 100% Rdeči poper Kampot je zagotovo eden najboljših poprov na svetu. V posebej divji regiji Kambodže ta biološki poper gojijo nekateri strastni kmetje, ki skrbijo za ohranjanje svojega okolja. Obran v zrelosti, njegova barva je temno rdeča in njegov okus edinstven. Idealno za enolončnice. Z zamenjavo vašega običajnega popra, bo Rdeči poper KAMPOT dodal piko na i vašim kulinaričnim pripravkom. Neto teža 40g - Bio poper Kampot...
Francija, Biguglia
...nutricijske vrednosti na 100 g energija (kcal) = 862 energija (Kj) = 3545 maščobe (g) = 95, od tega nasičene maščobne kisline (g) = 13.2 glikidi (g) = 0, od tega sladkorji (g) = 0.4 beljakovine (g) = 0.2 tabela soli (g) = 0.5 Stanje: Novo SESTAVINE: Olivno olje iz Korzike 95%, dehidrirani jurčki 0.4%, česen 0.006%, divji peteršilj 0.004%, sol, poper Vsebina: 25 cl Izvor: Korzika...
Francija, Objat
...Odkrijte našo izbiro foie gras z različnimi popri sveta. Celotni račji foie gras s timut poprom (izvor Nepal, kisle note), račji foie gras s madagaskarskim poprom (močan divji poper), gosji foie gras s saravak poprom (poper iz Malezije)...
Francija, Quincampoix
..."Mezcal" – Divji agave – Cirial – Steklenica 0,7 litra 45% | 100% divji agave – sorta cirial Izvor: Santiago Matatlán – Oaxaca – Mehika Proizvajalec: Koch Opombe o okusu: Nos: jamajški poper, fenočik, laneno olje, spremlja pečeno agavo. Usta: sprva precej likersko, sadje se pojavi po nekaj minutah odprevanja, pri čemer se začne z agrumi. Ko se lakirane note umikajo, mineralnost vstopi in...
Francija, Furiani
...Sestavine: češnjevi paradižniki, oljčno olje, sončnično olje, origano, divji janež, sol, poper. Teža: 170g Referenca: TOMCON Teža: 170g...
...popolna za kari in tradicionalne jedi. Cimet: Dišeč in sladek, je idealen za sladice in nekatere slane recepte. Divji timijan: Aromatičen in naraven, popoln za izboljšanje mesnih jedi in enolončnic. Koriander: V zrnu ali mlet. Paprika: Blaga ali pekoča, dodaja barvo in okus jedem. Kumin: Na voljo v dveh različicah, v zrnu in mlet. Poper Nioura in druge začimbe. Z Maison Beldi je vsaka začimba in vsak pripomoček skrbno izbran, da zagotovi brezhibno kakovost.
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo