Avantura se je začela leta 2005, ideja je bila ponuditi opremo za dekoracijo tort kot profesionalci. Več mesecev ustvarjalnosti okoli izdelkov, ki so bili do takrat namenjeni le strokovnjakom, delo testiranja in prilagajanja izdelkov za uporabo doma, je privedlo do nastanka blagovne znamke ScrapCooking®. Gurmani in ustvarjalci, si zamišljamo zabavne in dostopne izdelke za obogatitev vseh vrst slaš...
...Knjiga Kolekcija Jean Michel Perruchon je zbirka 55 receptov za Entremets, Majhne Torte, Tartelete...
Ti recepti so bili ustvarjeni in izvedeni v Šoli Bellouet Conseil s strani Jean Michel Perruchon, najboljšega delavca v Franciji.
Na teh 280 straneh v francoščini in angleščini, bogato ilustriranih, boste odkrili prenovljene klasike, poročno torto, dekoracije in druge neobjavljene recepte, za vse ljubitelje slaščic in gurmane.
Referenca: BEL40
Na voljo: 9 Produktov
Dimenzije: 280 Strani
Jezik: Francoščina in Angleščina...
..."Pâtissière diplômée" ponuja "entremets", "choux", personalizirane torte po naročilu. Za vaše družinske dogodke, v podjetju ali preprosto za željo po sladicah. Pierrine vas sprejme v svojem profesionalnem laboratoriju ob prevzemu vaše naročila.