Francija, La Fresnais
...Premium školjke, skrbno izbrane glede na velikost, svežino in okus.
Ujemajoči se izdelki
Cele školjke
Cele školjke
Francija, Outreau
Francija, Villeneuve Sur Lot
Francija, Sète
...Jakobove školjke v peteršiljevi omaki: Prelijte Jakobove školjke z limoninim sokom, rahlo posolite in popoprajte. Sesekljajte peteršilj. Olupite in stisnite česen. Zmešajte. Segrejte olje v ponvi in pecite školjke 1 do 2 minuti z vsake strani. Dodajte mešanico česna in peteršilja ter premešajte. Deglazirajte z belim vinom in pustite, da se zmanjša 2 minuti. Postrezite vroče, to je poslastica!
Francija, Saint Romain La Motte
... vonja, tako na področju arome kot okusa, jo naredi za izjemno sestavino, ki bo vašim pripravkom dodala polnost in mehkobo. Uporabite lahko na primer 1/3 vsebine semen stroke za aromatizacijo 50 cl mleka za pripravo sladic, ali 1/4 v smetanovi omaki, ki bo odlično dopolnila popečene Jakobove školjke. Če iščete sladek in tolažilen vonj, vas bo vanilija Bourbon gourmet zagotovo zadovoljila. Teža: 35 g Izvor: Madagaskar...
Francija, Auxerre
...Usta superbna vstopna izkušnja, široka in nežna. Vino se začne topiti, fascinira s svojo teksturo. Kompleksne okuse po kandiranem belem sadju, začimbah. Dolg, gladek zaključek, brez mehkobe, z notami kostanjevega marmelade. Ujemanje hrane in vina: surov ali polkuhan foie gras, Jakobove školjke, ostrige, trdi siri ali modri siri. Oko: zlato rumena barva Nos: intenziven, fin, sadni in...
Francija, Lys Haut Layon
...Terroir: Glinasto peščeno zemljišče na skrilavcih Situacija: Haut layon Vinifikacija Alkoholna fermentacija in zorenje potekata v sodih eno leto. Degustacija pri 10 do 12 °C Oko: Rumena Nos: Sadna, kompot, marelice Usta: Arome rumenega sadja in note kandiranega sadja Potencial za staranje: 5 let Ravnotežje: Suho Ujemanje jedi in vina: Ribe v omaki, jakobove školjke, bele mesnine in trdi siri. Lučka po ameriško, langusta v smetani in piščanec v beli omaki. Obrezovanje: Dvojni Guyot Višina: 100 do 120 m...
Francija, Carquefou
... foie gras z lisičkami, pašteta iz svinjske ličnice s koščki račjega foie gras z lisičkami, pašteta iz telečjih žlez z morilami. * Beli krvavček po starem načinu z gobami, foie gras, losos, Jakobove školjke Zimska linija: * Klobase po starem načinu: toulouse klobasa * Polsol: koleno, prsa, ramena * Dimljenje po starem načinu: klobasa, koleno, prsa, ramena * Mesne specialitete: pečenke (Orloff, slanina, dimljena, s slivami...) Poletna linija: * Klobase po starem načinu: čipolata, čipolata z zelišči, merguez, klobasa brasse, meso, nadev, chorizo za žar, file mignon...
Francija, Rungis Cedex
... ribogojnicah. Prav tako ponujajo kraljevsko langoustino, Jakobove školjke, plemenite ribe iz ribolova manjših obalnih čolnov, školjke in ostrige iz Marennes. Tržijo tudi azijski kaviar (Schrenki)... ECREVISSE služi visoko kakovostni klienteli, med katero so restavracije (60%), velike restavracije in luksuzni hoteli, maloprodajni ribarji (30%) in izvoz (10%). Kar zadeva izvoz, ECREVISSE predvsem sodeluje z Azijo.
Francija, Blagnac
...Maison Baumont je družinsko podjetje iz jugozahodne Francije, specializirano za tartufe. To podjetje vam bo nudilo nasvete, kako najbolje uporabiti tartufe, ter vam ponudilo kulinarične kreacije okoli svoje specialitete, kot so "Jakobove školjke z medom in tartufi" ali "jajca v skodelicah z gobami". S pomočjo njihove spletne trgovine boste našli tako sveže bele kot črne tartufe ali poletne...
Francija, Coulounieix Chamiers
...VALCOLY je mlado podjetje, specializirano za oblikovanje izvirnih receptov iz plemenitih sestavin, kot so Jakobove školjke, polži, tartufi ... ter prodajo teh gastronomskih izdelkov profesionalcem. Njegova dodana vrednost: "tvegati" združevanje različnih družin izdelkov, da ponudi recepte, ki izstopajo iz povprečja in so praznični.
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo