EUROVOLAILLES: veletrgovec z perutnino in divjačino v Rungisu. Divjačina: srna, jelen, divji prašič in srnjad. Mala divjačina: divji raček, poljska zajec, fazan. Specialitete: perutnina v omaki, perutnina na žaru, domača perutnina in kosi Label Rouge, domači piščanci iz vse Francije, prepelice, račji file, race, golobi, pečenka (pečenka na žaru in pečenka pripravljena). EUROVOLAILLES je tudi praši...
...Vinifikacija
Ročna trgatev. Delno odstranjevanje pecljev. Maceracija od 28 do 35 dni s kontrolo temperature (od 26° do 30°). Pnevmatsko stiskanje pri nizkem tlaku (manj kot 1 bar). Zorenje od 18 do 24 mesecev v betonskih posodah. Stekleničenje v lastni režiji, v naših kleteh. Zorenje v steklenicah, 6 mesecev pred prodajo.
Skladnost hrane in vina
začinjene jedi, rdeče meso, pečen kapon z...
... Ferme de Compreste, so izdelani iz perutnine, vzgojene na kmetiji, kar omogoča nadzor nad njihovo visoko kakovostjo, zlasti zaradi njihove prehrane, ki temelji na žitih, pridelanih na kraju samem. Danes ponujamo celotno paleto perutnine, ki je izključno suho obdelana. Maison Garbay: Božična perutnina, Perutnina iz Gersa, Pularda, Domača purana, Domači kapon, Pepelasti kapon, Kaponska prepelica, Kapon, Purana, Mini kapon, Pularda, Gasconski kapon, Odkritje paketa.