Le Coustelous je ponosen, da vam lahko ponudi svoje gastronomske izdelke iz jugozahoda, s posebno pozornostjo na znameniti cassoulet iz Castelnaudaryja.
Skrbimo za kakovost naših sestavin in sodelujemo z lokalnimi proizvajalci, da vam ponudimo najboljše. Naše izdelke izvažamo v Evropo, ZDA in Francijo, v fine trgovine, vinoteke in specializirane trgovine z gastronomijo ter drugimi prehranskimi sp...
... žičnih ali vgrajenih senzorjev za beleženje temperature, deformacije, pritiska za vse vaše aplikacije (hrana za dojenčke, zelenjava, morski izdelki, pripravljene jedi, mesnine, oreščki, hrana za hišne ljubljenčke, pijača).
AXITHERM, vključen v uspeh vseh vaših nacionalnih in mednarodnih projektov, prinaša rešitve, prilagojene vsakemu: reševanje težav in tehnična pomoč na daljavo, prilagojeno usposabljanje vaših sodelavcev, mednarodno uvajanje (dostava in intervencija).
Z AXITHERM bodo vaši razvojni in problematični izzivi našli rešitev, kontaktirajte nas!
... izdelkov v skladu z našim zavezništvom za odgovorno, zdravo in solidarno kmetijstvo.
Naše kategorije izdelkov so:
Testenine in omake, Sira in mesnine, Antipasti in konzervirane hrane, Vina in žgane pijače, Olja in kisa, Ekološki izdelki, Piškoti in sladice, Pijače, Kuhinjske pomoči, Kaviar.
Glavno delamo z gurmanskimi trgovinami, restavracijami, catering podjetji, vinotekami, luksuzno hotelsko industrijo, ... prav tako pa tudi s podjetji, specializiranimi za gastronomske darilne pakete.
Podjetje MAS, ki se nahaja v Rougetu v Cantal, je specializirano za mesnine, suhomesnate izdelke in tradicionalne konzervirane izdelke iz Centralne masive.
Podjetje ponuja izdelke z enostavnimi in avtentičnimi recepti. Na voljo je na primer suhi pršut, zoren do 24 mesecev v njihovem sušilniku v Rougetu, ter ročno mešan svinjski paštet.
Hiša MAS je znana po kakovosti in avtentičnosti svojih izdelkov.
Hiša CONQUET je specializirana za gastronomske tradicije Aubraca.
Hiša proizvaja mesnine, konzervirane izdelke ter številne vrste mesa in specialitete iz čiste pasme Aubrac goveda, svinjine, jagnjetine iz Aveyrona in telečjega mesa.
Podjetje prav tako proizvaja kuhane jedi, drobovino, aligot in lokalne sire, kot je tome. Kuhane jedi, ki jih ponuja Hiša, so predvsem tripoux, polnjena zelje in aveyronski farčosi s slivami.