Znanje, pridobljeno z izkušnjami
Podjetje MONGIN že več generacij proizvaja industrijske nože in orodja za rezanje. Naše znanje in veščine proizvajalca, pridobljene v zadnjih desetletjih, nam omogočajo, da odgovorimo na vse vaše izzive pri rezanju. Naše prodajne in tehnične ekipe vam bodo skupaj ponudile rešitve za izboljšanje kakovosti rezanja vaših nožev in njihove življenjske dobe.
In poznavan...
...Moka iz biološke trde pšenice, biološki kakav (2%), jajca, voda.
Kako jih skuhati:
Vlijte v vrelo vodo in kuhajte 4 do 6 minut.
Pravilo treh "1":
1 liter vode, 10 gramov soli, 100 gramov testenin
Ne pozabite prihraniti zajemalko kuhane vode za končni dotik.
Energijska vrednost na 100g:
Energia - Energija 1467 KJ/ 346 kcal
Maščobe - Fats
Nasičene maščobne kisline - Saturated fatty acids
1,67 g
0,58 g
Ogljikovi hidrati - Carbohydrates
Sladkorji - Sugars
67,82 g
1,21 g
Beljakovine - Protein 11,61 g
Sol - Salt
0 g
Ean13:3701511702328
Referenca:TagliattelleChocolatBioItalie1...
...Linija „Pladenj okusov“ je sestavljena iz sirnih arom in aromatiziranih sirnih pripravkov. Ta „Pladenj okusov“ ponuja izbor naravnih arom in pripravkov iz sirnih praškov, ki bodo dodali nujno noto vašim sestavinam.
Uporaba:
Prigrizki, omake, juhe in enolončnice, pripravljeni obroki, testenine, pice... itd.
Emmental, naravne arome, kuhane note, sirni pripravki...
Francesca je kakovostna italijanska hitra prehrana. Naš koncept zadostuje potrebam potrošnikov skozi ves dan. Za uravnotežene in zdrave obroke, prilagojene vsem proračunom, naša široka paleta italijanskih izdelkov vključuje testenine, solate, tople jedi, sendviče, antipasti, sladice, kavo... Italijanske testenine iz trde pšenice, kuhane „al dente“, so postrežene z okusnimi svežimi omakami, ki jih...