Francija, Aix En Provence
...Za ljubitelje okusa ROGER širi svojo ponudbo z novo vrsto krekerjev: Krekerji z maslom. Okusni in slastni za družinske zajtrke, lahko jih namažete z maslom ali pa zaupate njihovemu maslenemu okusu in lahkosti! Krekerji Aixoises z maslom Sestava: Pšenična moka (pšenična moka, gluten), maslo (10%), sladkor, pekovski kvas, sol, emulgator: sojina lecitina, ekstrakt ječmenovega slada. Izdelano v...
Francija, Les Pavillons-Sous-Bois
...Pain Americana 4.5" s sezamom (1003) 12 kosov x 77g Sestavine Pšenična moka, voda, sladkor, kvas, sončnično olje, sezamova semena (2%), sol, konzervans (E282), emulgator (E481, E472e), sredstvo za obdelavo moke (E300).
Francija, Capdenac Gare
... kruh na kvas, jih vsebujejo. Fermentirano mleko je v tem pogledu zelo bogato. Laktobacili in Bifidobakterije, ki jih je mogoče obnoviti: 24 milijard Lactobacillus acidophilus DSM 21717: 10 milijard Lactobacillus gasseri LMG 26661: 6 milijard Lactobacillus rhamnosus GG ATCC 53103: 4,4 milijarde Bifidobacterium bifidum DSM 22892: 2 milijardi Lactobacillus fermentum CECT 5716: 1,6 milijarde Vitamin B2: 0,42 mg (30% VNR*)...
Francija, Labeuvrière
Izkušenj francoske pekarne, kruhi iz linije Le Pain Héritage podjetja Délifrance so pečeni v kamnitem pečici, kar jim daje svežo sredico in neustavljivo hrustljavo skorjo. Linija vključuje kruhe za deljenje, sendviče in posamezne kruhe ter se razteza na tri edinstvene in okusne recepte: Žita (z sadnimi in praženimi notami ter hrustljavimi semeni žit), Poolish (z nežnimi aromami žit in sladke mandljev) ter Kvas (z bolj izrazitimi notami: rahlo kislostjo, notami rži in kvasa).
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo