Francija, Malataverne
... je nekaj idej, kuharskih trikov in receptov, kako jih uporabiti v vsaki situaciji, od pestota do solat in juhe. NAMAKANJE SUHIH PARADIŽNIKOV Pred uporabo v pripravkih je treba suhe paradižnike namočiti v vodo, da jih rehidriramo in odstranimo sol, ki je bila uporabljena za njihovo konzerviranje. Dobro jih sperite pod tekočo vodo, nato pa jih dajte v lonec s hladno vodo z malo kisa. Zavrite in odstranite lonec z ognja.
Francija, Fayl-Billot
...Zelo praktičen za prenašanje steklenic, ta košara bo tudi zelo dekorativna na vaši delovni površini v kuhinji za shranjevanje steklenic olja in kisa... Material: Naravni beli leseni vrbovci Zunanje dimenzije: 27cm x 27cm x 23cm Izvor: Francija...
Francija, Varennes-Jarcy
...Klasična oblika. Naš črni česen je narejen iz BIO IGP belega česna iz Drôme. Česen se kuha pri nizki temperaturi od 15 do 30 dni. Žveplo, ki daje česnu astringenten okus, se sprosti, naravno prisotni sladkorji v česnu se karamelizirajo, kar omogoča, da česen razvije arome sladkega korena in balzamičnega kisa. Njegov umami okus se odlično ujema tako s slanimi kot s sladkimi jedmi ter bo...
Francija, La Rochelle
Francija, Perpignan Cedex
...Estragon, katerega latinsko ime (dracunculus) pomeni "mali zmaj", je dragulj francoske kuhinje! Znan je po svojem intenzivnem aniznem okusu, ki je rahlo kafrast. Estragon spada med fine zelišča, njegovi aromi se odlično ujemajo z jajci, mesom, ribami in obogatijo večino omak: béarnaise, tartar, majoneza, vinaigrette, paradižnikova omaka ali aromatizirano maslo. Omogoča aromatizacijo kisa, če preprosto vstavite vejico v steklenico. V infuziji je znan po svojih pomirjevalnih lastnostih.
Ujemajoči se izdelki
Estragon
Estragon
Drugi izdelki
Cébette
Cébette
Francija, Avernes
...Oljčno olje, pridobljeno iz prvega hladnega stiskanja, je odlično za zdravje, saj je bogato z omega-3 maščobnimi kislinami (dobro za srčno-žilni sistem). To olje z okusom po lešnikih in zlato barvo je namenjeno za začinjanje zelenjavnih solat, endivij, surove zelenjave, kot so korenje, rdeča pesa in kumare. Uporabite ga lahko tudi v majonezi, za spremljanje morskih sadežev. Odlično se ujema z vsemi vrstami kisa. Teža: 0,730 kg...
Francija, Sainte Croix En Plaine
...Tatovi so pripovedovali, da so se mazali z lastno mešanico kisa, ki jih je ščitila. Od takrat ga imenujejo „kis štirih tatov“. Ta kis z intenzivnimi in začinjenimi okusi okusno diši po jedeh, še posebej po surovem zelenjavju. Koristi: nefiltriran / nepasteriziran / z matičnim kisom / brez kafre / ne zakisli / naravno brez glutena / brez konzervansov / brez umetnih arom / veganski / brez...
Francija, Sète
...Morske sadeže, ki so še zamrznjeni, dajte v skledo. Prelijte jih z oljčnim oljem, limoninim sokom in žlico jabolčnega kisa (če imate radi nekoliko kislo noto). Dodajte aromatične zelišča in začimbe. Pustite, da se morske sadeže odtalijo v tej mešanici. Voda iz morskih sadežev in omaka bosta dobila lepo oranžno barvo. Ob aperitivu odcedite morske sadeže in vzemite svoje nabodala!!! Pripravljeno!!
Francija, Montreuil
...Posredujemo v celotni občini Montigny-lès-Cormeilles (95370) - Če ste se že kdaj tuširali, ko je bila tlak vode prenizek, ste zagotovo opazili, da je bilo to še posebej neučinkovito in zelo neprijetno. Preden pokličete vodovodarja, lahko preverite svojo tuš glavo. Namreč, umazanija, ki se nabira, lahko zamaši luknje na glavi in prepreči odtok vode. Če je tako, lahko izdelki na osnovi kisa in...
Francija, Saint Christol De Rodières
...Sestavine: - 99,8 % ekološkega rdečega kisa - 0,2 % naravna aroma šalotke Predlogi za postrežbo: Preliv za solate, marinirane jedi, omake. Ta izdelek je na voljo tudi v steklenici 25 cl, v razsutem stanju 3-5-10 litrov in v sodu 220 litrov.
Francija, Nanteuil-Lès-M
Les Assaisonnements Briards so vedno skrbno varovali ta avtentičen postopek izdelave, tako pri izdelavi gorčic kot tudi kisa, in omogočili svetu, da uživa v izdelkih njihovega znanja. Avtentičnost in kakovost njihovih izdelkov sta omogočila, da se je ta majhna podjetja uvrstila na trg visoke kakovosti in danes dosega 75 % svojega prometa na izvozu, saj privablja potrošnike iz skoraj 40 držav, kot...
Francija, Raismes
Covinor je že več kot 20 let ključni igralec na področju predelave in pakiranja kisa, prelivov, omak, majonez, dijonske gorčice itd. Med glavnimi proizvajalci kisa v Franciji Covinor ponuja svoje izdelke v 90 % prehranske distribucije in zdaj izvozi v več kot 50 držav po petih celinah.
Francija, Mulhouse
Vinski kis Melfor, ustvarjen leta 1922, je začimba, izdelana na osnovi alkoholnega kisa, medu in zeliščne infuzije. Tako je kis, katerega barva je jantarna, pridobljen iz razredčenega sladkornega alkohola, ki ga spremeni ocetna fermentacija, filtrira in ponovno razredči z vodo. Ta bo nežno obogatil jedi. Vinski kis Melfor Original je na voljo v steklenicah po 50 in 100 cl. Poleg tega je na voljo še v drugih različicah, med katerimi so Melfor Côté Epices, Melfor Côté Sud, Melfor Spécial konzerviranje in Melfor Côté balsamico.
Francija, Dijon
... izdelkov: - prehrambeni: marmelade, med, gorčice, kisa, oljčno olje, bonboni, paštete, testenine, piškoti, priprave za flan, Alexion, sirupi, chartreuse, chutney, kava, zeliščni čaji, anis, pšenična moka, - higiena: mila, gel za prhanje, kreme, šamponi, balzami, smaragdna voda, eterična olja - verski predmeti: rožni venčki, medalje, križi, kustodi, svetniki in jaslice, kipi, desetice… Ne oklevajte in pridite odkriti našo lepo trgovino!
Francija, Vernoil
... vinske kisa, belega vinske kisa, kisa sherry, kisa estragona,... Proizvajalec gorčice z orehi, gorčice s paradižnikom, gorčice z medom, gorčice z grozdnim moštom, gorčice z zelišči Provence. Proizvajalec vab za ribolov na osnovi moke: vab za ribnik, vab za ocvrte ribe, vab za krapa, vab za velike ribe, vab za reko. Proizvajalec venčkov iz konopljinih semen, venčkov iz buč, venčkov iz repice, venčkov iz koruze, venčkov iz sončnic za vab za ribolov.
Francija, Villebon-Sur-Yvette
... izdelkov v skladu z našim zavezništvom za odgovorno, zdravo in solidarno kmetijstvo. Naše kategorije izdelkov so: Testenine in omake, Sira in mesnine, Antipasti in konzervirane hrane, Vina in žgane pijače, Olja in kisa, Ekološki izdelki, Piškoti in sladice, Pijače, Kuhinjske pomoči, Kaviar. Glavno delamo z gurmanskimi trgovinami, restavracijami, catering podjetji, vinotekami, luksuzno hotelsko industrijo, ... prav tako pa tudi s podjetji, specializiranimi za gastronomske darilne pakete.
Francija, Champsac
Inovacije in spoštovanje francoskih kulinaričnih tradicij sta danes, tako kot včeraj, dva temeljna načela hiše DELOUIS. Za njihovo uresničitev ima hiša DELOUIS svoj lasten laboratorij za raziskave in razvoj. Francoski proizvajalec gorčice, začimb in začimbnih mešanic. Izumitelj kisa iz svežih malin. Leta 1991 je hiša DELOUIS izumila prvo majonezo brez konzervansov. Proizvajalec emulziranih prelivov z gorčico po starem načinu ali dijonsko gorčico.
... trgovine, namenjenih profesionalcem. Hiša MASSE je predvsem strast do dobrih izdelkov, kot so dimljen losos, kaviar, meso (prašiček, brezkostni prašiček, brezkostni prašičji stegna, prašičja ramena z kostjo, zadnja kolena prašička z kostjo, pa tudi drobovina, kot so telečji ledvici in telečji žlezi s krompirjem, govedina / jagnjetina, ter ponudba mesnih izdelkov in bolj podrobnih oznak v regiji, perutnina in divjačina, suhomesnati izdelki, gobe in ravioli, školjke, morski izdelki in polži, olja in kisa ter trgovina.
Francija, Fleury Orléans
Vinski kis iz Orléansa je kombinacija treh elementov: temperatura, zrak in čas. Pri Martinu Pouretu pa vstopi v igro še en dejavnik, kakovost vin, ki se uporabljajo, oziroma kako vino postane dober kis. Uporabljamo le vina iz najboljših sort grozdja francoskega vinograda, kot so tiste iz Val de Loire (Cabernet franc, ...), jugozahoda (Bordeaux, …) ali regije Champagne (Chardonnay, ...). Ta vina so izbrana zaradi bogastva njihovega buketa in finosti njihovih arom, nato pa so podvržena počasnemu procesu acetifikacije. Francoski proizvajalec kisa....
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo