Specializirana za predelavo morskih proizvodov, MERISUD trži svoje pripravke pod dvema blagovnama, Richesses de la Mer v svežih oddelkih in Armand Blot v oddelku fine hrane. Približno petdeset referenc nosi oznako mediteranske kuhinje. Pastis, konjak, paradižnik, šafran, komarček, belo vino, oljčno olje ... Z najmanj 50 % rib, so na vrhu seznama kremna juha iz ježkov, zarzuela (ribiška enolončnica) ali kalamari po katalonsko. Naši izdelki (približno trideset referenc), vrhunski, so na voljo izključno v steklenih kozarcih in so prisotni v vseh trgovinah velikega juga, od Lyona do Bordeauxa.
...V Saumoneraie Saint Martin, delavnici ročnega dimljenja, spoštujemo veliko tradicijo, da resničnim ljubiteljem predstavimo okus avtentičnega lososa. Vsak losos je obravnavan posamično, izbran je bil svež (in ne zamrznjen), suho soljen s soljo Guérande „Nature&Progrès“, nežno hladno dimljen z bukovim lesom, brez dodatkov ali konzervansov. Prav tako vam ponujamo nežno izbiro dimljenih in mariniranih lososov, pastis z janežem, Bourbon poper, Vodka z koprom.
Ustanovljen pred 35 leti, AQUALANDE je evropski vodja na področju akvakulture.
Podjetje se je razvilo na vseh področjih akvakulturne verige. Razvijalo se je preko treh dinamičnih stebrov: selekcije in razmnoževanja, gojenja postrvi ter predelave postrvi.
Skupina AQUALANDE se zavzema za trajnostno in odgovorno akvakulturo v naravnem okolju.
...Na voljo gastronomiji od leta 1936, Coudène, danes evropski vodja "brandade iz trske", se je uspešno razvil z ustvarjanjem palete južnjaških specialitet: brandada iz trske, Parmentier, tapenada, jajčevčev kaviar, ribja juha, rouille, aioli... in celotna paleta novih namazov.
Podjetje Micéli je strokovnjak na svojem področju, dedič znanja in dolgoletnih poklicnih izkušenj. Podjetje z ljudsko dimenzijo, ki izbira in pripravlja najboljše sardele v popolnem spoštovanju tradicije. Micéli je na voljo v velikih trgovinah ter v tradicionalnem prodajnem kanalu v Franciji in Evropi. Naša družba je zastopana v večini evropskih držav. Ne oklevajte in odkrijte naše izdelke. Micéli vas popelje na odkrivanje sardel: v filejih, zvitih, v omaki, naravnih v olju, v solati ...
Podjetje Kruz Seafood se specializira za trgovino s zamrznjenimi morskimi proizvodi. Zahvaljujoč več kot 25-letnim izkušnjam in zanesljivim dobaviteljem, ki jih obravnavajo kot partnerje, je podjetje uspelo uveljaviti na evropskem trgu.
... sledljivost izdelkov (norma HACCP) za boljšo varnost hrane. Ta kakovostna politika, skupaj s stalnim komercialnim naporom in poglobitvijo asortimana, je omogočila širitev strank v prestižne trgovine in na izvoz. Alimentation Fine de France danes ponuja, pod svojimi blagovnimi znamkami M. de Turenne, Atelier Turenne in Lou Bersac, asortiman več kot 1200 priznanih kakovostnih izdelkov, ki se vsak semester obnavlja z novimi originalnimi in ekskluzivnimi izdelki, kot je Selôvin.