Francija, Montelimar
NOUGAT DIANE DE POYTIERS se postavlja v središče francoskega obrtništva, specializirano za proizvodnjo izjemnih nougatov, ki praznujejo zgodovino in tradicionalno znanje Montélimarja, neprekosljivega glavnega mesta nougata. Naši izdelki: Ponujamo široko paleto nougatov, od klasičnega Nougat de Montélimar, bogatega z mandlji in medom, do Nougat bio, zasnovanega za tiste, ki dajejo prednost izdelko...
Francija, Objat
Skozi podjetje LIMOUZI SAVEURS je naša strast, da vam predstavimo čudesa korziškega terena, tako da si zamislimo recepte, ki vas lahko presenetijo in razveselijo. Vedno v iskanju novosti, postavljamo naše znanje na voljo, da vam ponudimo rafinirane in okusne izdelke. Ponosni smo na našo zavezo, da vse naše izdelke razvijamo v naši delavnici v Objatu (19), z našo ekipo slaščičarjev in čokoladnikov...
Francija, Furiani
ALINE CHOCOLATIERE ponovno izumlja klasike čokoladnih slaščic v bastiaškem slogu. To je celotna Korzika v čokoladnih dobrotah: subtilno združevanje zakladov Otoka lepote in dobre čokolade, skozi med, citruse, lešnike, zaklade maquis in znamenite Canistrelli, ki nas vračajo v otroške spomine in obljubljajo presenetljive in edinstvene okusne izkušnje. Že več let sestre Giammertini združujejo svoje ...
Francija, Peyruis
Francija, Paris
... kulinaričnim kreacijam dodal izjemno noto. Za shranjevanje jo postavite v hermetično zaprto posodo v predal za sadje in zelenjavo v hladilniku. Pustite jo nekaj minut pri sobni temperaturi, da povrne svoje aromatične in vizualne lastnosti. Vidik: Stroke so mastne, oljnate, sijoče, prožne. Vonj in okus: Čokoladna vanilija, intenzivna in sadna. Uporaba: V infuziji, smetana, pecivo, sladoled, jogurt, čokolada, slane in sladke recepte.
Francija, Carpentras
...Intenzivna in sadna čokolada, ki bo dvignila čokoladno mus. SESTAVINE: 0 LAHKO VSEBUJE SLEDOVE OREHOV, GLUTENA IN MLEKA. Hraniti na hladnem in suhem mestu, med 15 in 18 °C.
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo