Francija, Casteljaloux
...Derivati rdečega zobatega koruze 100% Jugozahod in pridobljeni po mletju zrn, grits, semolina in moke iz koruze imajo lastnosti, ki so iskane v različnih kuhinjah po svetu in pri agroindustriji za uporabo, kot so prigrizki, zajtrkovne žitarice, hrana za hišne ljubljenčke, pivovarstvo… Imajo različno granulacijo, od grobe do bolj fine teksture, odvisno od potreb. Bogate so z prehranskimi vlakninami, vitaminom B in minerali, kar prinaša resnične prehranske koristi in teksturo.
Francija, Saint Mard De Réno
...Majhna pira, znana tudi kot „engrain“, je znana po nizki vsebnosti glutena. Vsebuje več rastlinskih beljakovin kot večina drugih žit. Zaradi svojih 8 esencialnih aminokislin za organizem in počasnih sladkorjev je majhna pira prava vir energije. Engrain, idealna zamenjava za pšenično zrno! Uporaba: kot zamenjava za pšenično moko pri vaših pecivih, palačinkah, testu za pite ali za vaše kruhovo testo, tako da jo tukaj zmešate s pšenično moko, da spodbudite vzhajanje.
Francija, Sault
...Naročila na debelo surovin iz žit ali drugih materialov, pa tudi pakirani izdelki po 500 g ali 1 kg, označeni in pripravljeni za maloprodajo.
Ujemajoči se izdelki
Moka
Moka
Drugi izdelki
Žito
Žito
Francija, Saint Ignat
...Flikajoče drobtine Te sorte so namenjene trgu žit za zajtrk, še posebej za koruzne kosmiče, in so iz zobatega koruze, kar omogoča ekstrakcijo velikih hominij za hrustljave koruzne lističe! Semolina in koruzne moke Koruzna vlakna Vlakna se uporabljajo zaradi svojih prehranskih prednosti (naravna vsebnost vlaknin blizu 80 %). Dodajajo se tudi zaradi funkcionalnosti in tekstur, ki jih lahko...
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo