...Zahvaljujoč starodavnemu postopku, melasa belih robid pridobi medeno in jantarno barvo. Razvija karamelne in medene arome, ki spominjajo na koncentrat črnih češenj, brez dodanega sladkorja, barvil, zgoščevalcev ali konzervansov.
Naš proizvajalec stisne sadeže, da pridobi sok. Nato se kuha v kotlu in zmanjšuje več ur.
Uporaba:
Melasa belih robid je naravno sladka. Uporabljati jo je mogoče tako v...
...Koncentrirani čaj iz sadja in jagodičevja TM EVA je narejen iz svežega sadja in jagodičevja različnih sort, z dodatkom čajnega ekstrakta. Brez odpadkov čaja v vrečkah. Le naravni koncentrirani sok in koščki sadja ali jagodičevja.
...Stolni stiskalnik z vijakom s posodo 2,5 litra
Posoda premera 12,5 cm in višine 16 cm je idealna za stiskanje majhnega sadja, grozdja, robid, malin itd. in za pridobivanje odličnega sadnega soka.
Zasnovan za družinsko in vsakodnevno uporabo, ta stiskalnik omogoča zelo enostavno pridobivanje soka iz vseh sezonskih sadežev.
Mreža, ki jo napolnimo s prej zmeljenim ali stisnjenim sadjem, se postavi v...
... papilles par son profil riche et fruité.":"Marmelada iz črnega ribez in robid je okusna kombinacija, ki razveseli brbončice s svojim bogatim in sadnim profilom.","Sel 0.01 g":"Sol 0.01 g","Energie 948/223 kJ kcal":"Energija 948/223 kJ kcal","Cassis, mûre, sucre, jus de citron, gélifiant: pectines de pomme.":"Črni ribez, robide, sladkor, limonin sok, želirna snov: pektini jabolk.","Valeurs...
... komercialnimi izdelki, preden smo se lotili ustvarjanja naše recepture. Prva točka, uporaba francoskega gina je bila očitna. Za okus robid smo izhajali iz osnovne sestavine, preprosto sokrobid. Tako smo prepričani, kaj je notri! Na koncu smo naredili maceracijo koriandra in komarčka, le da smo dodali svežino na koncu okusa in poudarili note gina.