SYP Rice cake machine (Rice Popper) je oprema, zasnovana za izdelavo pogačic iz žit in pokovke iz žit, ki uporablja le toploto in tlak z 100 % naravnimi žiti ali peleti.
SYP Rice Popper, ki ga je začel proizvajati Shinyoung Mechanics leta 2007, je do leta 2023 prodal več kot 4.000 enot v 90 državah po svetu in uporablja žita, pridelana v vsaki državi, ter izdeluje različne izdelke, prilagojene ok...
...stroj za oblikovanje dolgih hlebcev, ki je posebej primeren za proizvodnjo "francoske bagete". Zasnovan je za proizvodnjo od 50 g do 1000 g in do dolžine 70 cm. Ima 3 cilindre premera 500 mm. Je vsestranski in kompakten z zelo veliko kapaciteto, njegova urna proizvodnja znaša 1500 kosov.
...Fondantna, lahka in mesnata, choux testo v čisti tradiciji francoske slaščičarstva, v specialitetah z izvirnimi oblikami in okusi.
Profesionalnost in znanje Michela Kremerja sta danes priznana v vseh kanalih, ki tržijo slaščice, ter med strokovnjaki v gostinstvu:
· Pekarji-slaščičarji
· Hotelska in restavracijska industrija
· Catering
· Maloprodaja
Michel Kremer je prisoten povsod, kjer ima beseda gastronomija svoj pomen.
...SERVIETKA Zložena v Paket-Cutlery "Duo" z Vlažno Krpo tipa "Rince-Doigts".
Ekskluziva CCAG
Servietka 40x40cm Airlaid
Vlažna krpa Rince-Doigts - 100% Biološka iz Naravnih Rastlinskih Vlaken - Naravni vonj
francoske zasnove.
Vse je prilagodljivo.
- Idealno za Pivnice in Terase na Mizah.
- Idealno za Vzemi in Pojdi.
- Idealno za Pekarne, Sendvičarne, zložena servietka v paket-Cutlery z Vlažno Krpo.
Servietka iz Vate: Servietka iz Vate + Vlažna Krpa
Paket-Cutlery: PAKET-CUTLERY prilagodljiv
Paket-Cutlery z zloženo servietko in Vlažno Krpo: Paket-Cutlery + Servietka + Vlažna Krpa...
... dekoracijo, cvetličarne, vrtnarije, slaščičarne, pekarne, železnine, vinoteke, darilne škatle… Naša delavnica in razstavni prostor vas pričakujeta 6 dni na teden v Fayl-Billot… ne oklevajte, da nas kontaktirate po telefonu ali po e-pošti za vse informacije ali naročila.
Izkušenj francoskepekarne, kruhi iz serije Le Pain Héritage podjetja Délifrance so pečeni v kamnitem pečici, kar jim daje svežo sredico in neustavljivo hrustljavo skorjo. Serija vključuje kruhe za deljenje, sendviče in posamezne kruhe ter se razteza na tri edinstvene in okusne recepte: Žita (z sadnimi in praženimi notami ter hrustljavimi semeni žit), Poolish (z nežnimi aromami žit in sladke mandljev) ter Kvas (z bolj izrazitimi notami: rahlo kiselkastostjo, notami rži in kvasa).
..."Bloemmolens van Geel" so del francoske skupine "Grands Moulins de Paris", vendar na belgijskem in nizozemskem trgu delujejo kot ločena entiteta. Proizvodna dejavnost se nahaja v Geelu, kjer se evropska in severnoameriška pšenica mleta v kakovostno moko, namenjeno pekarnam in slaščičarnam. Proizvajamo široko in okusno izbiro za obrtne pekarne in industrijske slaščičarne v:
- beli krušni moki
- moki za piškote
- pšenični moki
- posebnih mokah in mešanicah...
Ustvarjalec, proizvajalec in distributer francoskih dekoracij za slaščice, pekarne in catering, vodilni na področju prehranskih dekoracij. Florensuc razvija standardne in prilagojene izdelke v različnih skupinah izdelkov, kot so čokolada, azyme in sladkor. Florensuc preučuje vse možnosti glede prehranskih barvil in arom za svoje francoske ali tuje stranke, ob upoštevanju različnih veljavnih...
Sveži izdelki dneva
proizvodnja pekovskih izdelkov, slaščic in pekovskih izdelkov, sendvičarna in kava
Razvijamo koncept francoskepekarne, slaščičarn in sendvičarn.
Iščemo potencialne partnerje na vašem območju, ne oklevajte, da nas kontaktirate, da vam lahko zagotovimo dodatne informacije glede tega projekta, v upanju, da boste v njem našli zanimanje za razvoj in raznolikost vaših dejavnosti.
Od leta 1990 PLANETE PAIN širi avtentično francosko pekarsko tradicijo po vsem svetu in razvija naše znanje pri proizvodnji in distribuciji polpečenih kruhov ter pekovskih izdelkov, pripravljenih za peko, v skladu s specifičnimi zahtevami. Iščete klasične francoske kruhe in pekovske izdelke, etnične ali ekološke? Inovativne izdelke, prijetne za uživanje, ki so prijazni do zdravja? Imate posebne...
Izkušenj francoskepekarne, kruhi iz linije Le Pain Héritage podjetja Délifrance so pečeni v kamnitem pečici, kar jim daje svežo sredico in neustavljivo hrustljavo skorjo. Linija vključuje kruhe za deljenje, sendviče in posamezne kruhe ter se razteza na tri edinstvene in okusne recepte: Žita (z sadnimi in praženimi notami ter hrustljavimi semeni žit), Poolish (z nežnimi aromami žit in sladke mandljev) ter Kvas (z bolj izrazitimi notami: rahlo kislostjo, notami rži in kvasa).
-DISTRIBUCIJA FRANCOSKEPEKARNE V MADRIDU. -NAJEM KOMERCIALNIH KUHINJ NA URO ZA STROKOVNJAKOV V GASTRONOMIJI. -KURSI KUHANJA IN PEKARSTVA. WWW.CHEZGABRIELLE.SI...