...Zlati sirup (jasen zlat viskozen sirup) ima značilen naravno karameliziran blag okus in zlato barvo. Opravlja enako nalogo kot invertni sirupi, vendar z dodatno barvo in okusom. Uporablja se pri peki in slanih omakah. Ne vsebuje dodatnih okusov ali barvil. To je tradicionalni zlati sirup, narejen iz naravnih sladkornih sestavin.
...Substrati za fermentacijo, prehrano živali in dejavnike privlačnosti
Osnove fermentacije za kvasovke in vse mikroorganizme biotehnologije, sladkor je energija, ki jo je enostavno asimilirati in prinaša hranila ter minerale iz pese.
Energija za vaše živali in čebele. Sladkor je odličen vir energije v prehrani živali. Saharoza in invertni sladkorji so neposredno in enostavno asimilirani. Proizvajamo tudi melaso. Energizirajoča in polna mikroelementov, je popolna kot prehransko dopolnilo v prehrani vaših konj ali goveda.
** Kliknite za več informacij **...
...Naročila pod 12.500 TON ne bodo sprejeta. Imamo tudi prodajo v tranzitu.
Izvor: Brazilija
Stanje izdelka: Novo
Blagovna znamka: Brez blagovne znamke
Oblika pakiranja: Velike vreče ali 50KG vreče
Način prodaje: Na debelo, celotna ladja
Dokumenti: Analizna poročila, certifikati kakovosti
Način plačila: Vnaprej ali SBLC (Čakanje na akreditiv)
Lastnosti
Barva: MAKS. 45
Polarizacija: DK. %99,8 stopinj polarizacije (0Z)
Vlažnost: MAKS. 0,04 % teže
Konduktivnost pepela: MAKS. 0,10 % teže
Invertnisladkor: MAKS. 0,10 % teže
Povprečna velikost: 0,60 - 0,90 mm.
...1. DEFINICIJA:
Razumemo, da je rjavi sladkor kakovosten in tržen, je naravni trden sladilo, kristalizirano, ki ga sestavljajo predvsem proste kristale saharoze, pridobljene iz sladkorne trte z ustreznimi industrijskimi postopki.
2. ZNAČILNOSTI:
PARAMETRI VREDNOST N.ANALIZA
POLARIZACIJA 99,70 % (MIN) 19-NL-A006
INVERTNISLADKOR 0,04 % (MAX) 19-NL-A010
VLAŽNOST 0,06% (MAX) 19-NL-A007
PEPEL (1...
...Kovinska škatla, ki vsebuje 350 g klasičnih kanistrellijev.
Ta škatla je okrašena z upodobitvijo korziške ženske, ki nosi vodo.
Ko boste uživali v teh okusnih korziških piškotih, bo ta dekorativna škatla lahko služila za shranjevanje sladkorja.
Teža: 350 g
Sestavine: Pšenična moka, sladkor, sončnično olje, jajca, invertnisladkor, pecilni prašek
Shranjevanje: Hraniti na suhem in zaščitenem...
...Vsebina: Invertni sladkorni sirup (sladkor + voda)
Suha snov: 75 % ±
Pakiranje: Konzerva in v razsutem stanju
Gtip št.: 110812001000
Območje uporabe: Nutri®pasterizirani tekoči sladkor; v vseh sladicah s sorbetom, kot so baklava, tulumba, lokma, kadayif, künefe in sladkarije; lahko se uporablja v mlečnih sladicah, pekovskih izdelkih in hrani, ki se uživa s sladkanjem. Turška sladkost, halva...
...Tekoči Sladkor:
Sirotka iz Fruktoze 70%
Sirotka iz Glukoze-Fruktoze
Glukozni Sirotka v različnih nastavitvah
Invertni Sladkorni Sirotka 72,7%
Sirotka iz Cukrove Pesa
Sladkor:
Praškasti Sladkor
Nerafiniran Sladkor
Beli Sladkor, ekstra fin
Beli Sladkor, fin...
...Lastnosti: vitaminizirajoč, splošni tonik, protivnetno. Priporočila: anemija, nizka imunost, pomoč med okrevanjem in pri gripi.
Prispeva k:
– krepitvi imunskega sistema
– obnovi telesa med okrevanjem
Sestavine: ekstrakt Ehinacee (Echinacea purpurea) zračni deli (40%); invertnisladkor.
...Belgosuc proizvaja polizdelke na osnovi naravno izbranih sladkorjev, ki se prodajajo v razsutem stanju, v kontejnerjih in v manjših pakiranjih. Z lastno paleto in izdelki po meri se Belgosuc usmerja v obrtno in industrijsko živilsko industrijo po vsej Evropi: fondant, tekoči sladkorji, invertni sladkorji, kandirano sadje, barvni karamel, hrana za čebele in bumbare, karamele, fruktoza, glukozni sirupi, poliole / glicerin, praline, suhe specialitete, biološki sirupi in sladkorji ter mešani sirupi.