Italija, Palagonia
...Sestavine: Melancani 65%, sončnično olje 35%, sol, kis, naravne arome v spremenljivih razmerjih (rdeča paprika, meta, česen, peteršilj). Citronska kislina, askorbinska kislina. Posode: 212g/620g/1kg/3kg...
Italija, Paterno'
...Naši jajčevci, ki so tipično sicilijanski, so obdelani ročno, narezani na rezine, začinjeni z dišečim lokalnim origano, česnom, ščepcem čilija in shranjeni izključno v ekstra deviškem oljčnem olju.
Italija, Casoria
...Gaeta olive, brezkožne italijanske Gaeta olive, gigantske italijanske zelene olive, papaccelle (paprike) v 5 kg vedrih. Scarole, friarielli, jajčevci in artičoke v olju v 1 kg kozarcih, odlične za polnjenje ali kot predjedi.
...Ime izhaja iz Capone, ki je bil takrat pogosto prisoten v sicilijanskih kuhinjah zaradi svoje obilice. Capone so postregli skupaj s paradižnikom in jajčevcem. Na začetku prejšnjega stoletja je jed postala del ljudske kulinarične tradicije, capone pa je bil nadomeščen z drugimi zelenjavami. Zelenjava, skrbno izbrana, se ocvrti ločeno, nato pa se skuha s posebno paradižnikovo omako. Sestavine: Ocvrti jajčevec na kocke 37%, paradižnikova omaka, sončnično olje, ekstra deviško oljčno olje, čebula, zelena, olive, kapre, sladkor, naravne arome, kis.
Italija, San Pietro Clarenza
...Aroma sveže nabranih sicilijanskih paradižnikov, obogateno s svežim okusom jajčevcev, ki so bili posebej prepraženi v tipični sicilijanski recepturi, ustvarjeni za praznovanje slavne opere Vincenza Bellinija, La Norma. Idealno za začinjanje krožnika testenin, ki ga dopolnimo s posipom naribanega slanega ricotte na vrhu. SESTAVINE: Koščki paradižnikove pulpe, ekstra deviško oljčno olje, sveži jajčevci, ki so bili posebej prepraženi, sveža bazilika, svež česen, sol in sladkor. Pakiranja: 190 g; 290 g; 950 g; 2.850 g VEGAN GOURMET...
Italija, Acicastello
...Izbrani vrhunski izdelki, pridelani na tradicionalen način brez kemikalij, začinjeni z ekstra deviškim oljčnim oljem iz Sicilije. Ponujamo konzervirane izdelke v olju, kot so: češnjevi paradižniki iz Pachina, artičoke, jajčevci, črne olive, artičokin namaz, namaz iz črnih oliv, paprike,...
Italija, Cerignola
Naša zgodba se začne s strastjo, ki je v družini rasla in se razvijala skozi generacije. Ljubezen do zemlje, ljubezen do kraja, ljubezen do Puglie. Naša linija: rustikalni artičoki, artičoki na žaru, narezani artičoki, jajčevci na žaru in v filejih, sušeni paradižniki, začinjene paprike. Še naš trio gob, ki ga sestavljajo 3 vrste gob: chiodino, muschio in champignon. Nepogrešljivi so lampascioni v olju, da zaključimo z našim vrhunskim izdelkom: mesnato in okusno, zelena ali črna, Bella di Cerignola, največja oliva na svetu.
Italija, San Vito Dei Normanni
Z več kot 300 hektarji zemljišč gojimo, obdelujemo in predelujemo vse vrste zelenjave. Naš vodilni izdelek je artičoka, s milijoni obdelanih kosov vsako leto, prav tako pa tudi paradižniki, jajčevci, bučke, paprike in čebula. Konzervi, bodisi naravni bodisi v olju, lahko imajo različne vrste embalaže: vrečke, pločevinke po 1 kg, 3 kg in večje posode, odvisno od potreb naših strank. Podjetje se...
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo