...Kava, ki jo goji Carlos na svoji plantaži v Hondurasu, ima zelo bogat aromatičen in okusni profil. Zahvaljujoč 48-urni naravni fermentaciji lahko ob tej kavi uživamo tako v sladkih notah mlečne čokolade in karamele kot tudi v sadnih notah pomaranče in zelene jabolke. Eksplozivna mešanica, ki ostaja vedno uravnotežena z zmerno kislostjo.
Lokacija: Corquin, Copan
KMETIJA: Carlos Estevez Mejia
Višina: 1450 – 1550 m n.v.
Sorta: Rdeči Catuai
Obdelava: Anaerobna 48 ur
PROFIL V SKODELICI: Pomaranča, bela čokolada, zeleno jabolko in karamel
Idealno za: Metode prelivanja...
...ena paleta v višino pa je sestavljena iz 15/18 plasti (maksimalna višina 1,80 m; teža kg 405/486; število kosov 3000/3600).
*Izstopanje tako imenovanega "srca" zunaj sladoleda ne more biti razlog za pritožbo, temveč tipičen element ročne proizvodnje.
*Vsi izdelki so narejeni ob naročilu, da vedno zagotavljamo najboljšo kakovost izdelka.
*Izdelki so brez virov glutena.
*Izdelki z okusom sadja imajo lahko omejeno razpoložljivost zaradi pridobivanja svežega sadja.
Že več kot dvajset let Soft Sweet svojim strankam ponuja izdelke odlične kakovosti po izjemno ugodni ceni. Soft Sweet vse za svet cake designa. Nenehna iskanja inovativnih izdelkov za cake design našo podjetje postavljajo med najbolj obiskane na spletu. S 180 m² imamo na voljo izjemno široko izbiro in dopolnitev v tem sektorju. Nekaj primerov: sladkorna masa, plastična čokolada, gum pasta...