Leta 1954 sta sta Giovanni Terenziani in njegova žena Ada odprla trgovino in se specializirala za prodajo semen in krmil. Po nekaj letih je podjetje s pomočjo njihovih treh otrok, Silvane, Uga in Corrada, pridobilo zagon in se specializiralo za prevzem žit, kar je še danes ena od glavnih dejavnosti.
Danes tretja generacija vključuje otroke Corrada in njegove žene Gabrielle, Andrea in Francesca Te...
...Fino leguminoz in travo z dodatkom zdrobljenih žit (koruza, ječmen).
Lastnosti:
Peleti so sestavljeni iz naravnega prezračenega sena, brez prahu, obdelanega na dolge vlaknine, stisnjenega pri nizki temperaturi brez uporabe lepil (melasa), v katerega se med stiskanjem doda mešanica žit.
Velikost peletov:
ø 6 cm.
Pakiranja:
Vreče po 25 kg
Na paleti po 675 kg
Dnevni odmerek:
Od 2 do 3 kg na dan, odvisno od vrste živali, ki jo je treba hraniti (koze ali druge).
Minimalno naročilo:
1 paleta po 675 kg...
...ledvene opore, grelni živali, grelne copate in široko paleto termičnih plišastih igrač.
Posebna mešanica prosa in sivke prinaša dobro počutje ter ima pomirjujoč in sproščujoč učinek.
Idealni so kot pomoč pri boljšem uspavanju, saj so popolna alternativa gumijastim grelnikom in električnim termičnim odejam zaradi njihove enostavnejše, hitrejše in predvsem varnejše uporabe.
Polnilo je sestavljeno iz 100% naravnih izdelkov.
Toplota se dolgo ohranja in postopoma sprošča.
... razporejeni v omejeni gostoti. Podjetje trguje s svežim ali hladno dimljenim jesetrom vrste sibirski jeseter, predvsem pa s kaviarjem sibirske in ruske vrste (osetra). Posebnost kaviarja je svežina in odsotnost konzervansov. Kaviar se obdeluje ročno po tradicionalnih metodah, pri čemer se vsakič izberejo živali, ko so kakovostne lastnosti popolne glede na okus, velikost jajca in konsistenco. Za soljenje se uporablja posebna mešanica soli in ne dodajajo se nobeni konzervansi ali ohranjevalci. Rok trajanja kaviarja je 90 dni, če se ga hrani pri temperaturi 0-3°C.