... ročno obdelavo, ki ji sledi najmanj štiri ure vzhajanja in peka v krušnih pečeh, dobimo edinstven in pristen kruh. Vso svojo energijo in pozornost posvečamo prehranskim potrebam za zdravo, uravnoteženo in pametno prehrano. Naši izdelki na okusen in vabljiv način ponovno odkrivajo okuse preteklosti. Poleg kruha lahko uživate v Pane Biscottato, Freselle in Tarallini različnih okusov, med katerimi so tudi znameniti neapeljskih taralli 'Sugna e Pepe' in številni drugi kakovostni sladki piškoti.
Italija, Cavriago
... kakovosti, ki jih zahteva ekološka obdelava. Izdelki "Forno di Campagna" se vsakodnevno pečejo z aromo in privlačnostjo, lastnostmi, povezanim z ročno izvedbo proizvodnega procesa. "Forno di Campagna" uporablja dobre tehnike obrtne obdelave, ki hkrati ohranjajo nespremenjene značilnosti pristnosti in svežine, tipične za svež in okusen ročno izdelan ekološki kruh, kot včasih.
Italija, Coriano
Bar ristorantino Kontatto je idealno mesto za hitro in okusno malico. Kuhinja vsak dan ponuja izbiro treh različnih predjedi in treh različnih glavnih jedi, poleg tega pa tudi solate in menije za delavce. Pri zajtrku ne manjka sladkosti odličnih svežih briosh in različnih sladic. Ob koncu tedna ponujamo širok in okusen meni, ki vključuje meso, ribe in pico. Ugodne cene in možnost dogovorov s podjetji v okolici.