...Kava, ki jo goji Carlos na svoji plantaži v Hondurasu, ima zelo bogat aromatičen in okusni profil. Zahvaljujoč 48-urni naravni fermentaciji lahko ob tej kavi uživamo tako v sladkih notah mlečne čokolade in karamele kot tudi v sadnih notah pomaranče in zelene jabolke. Eksplozivna mešanica, ki ostaja vedno uravnotežena z zmerno kislostjo. Lokacija: Corquin, Copan KMETIJA: Carlos Estevez Mejia Višina: 1450 – 1550 m n.v. Sorta: Rdeči Catuai Obdelava: Anaerobna 48 ur PROFIL V SKODELICI: Pomaranča, bela čokolada, zeleno jabolko in karamel Idealno za: Metode prelivanja...
Italija, Barletta
Italija, Sesto Fiorentino
...Zadnji okus: kakav, vanilija, čokolada, cvetlične note in suho sadje Nežen okus MEŠANICA Za najboljše rezultate potrebujete papirnati filter in kavo, ki ni preveč fino mleta. Naša "ameriška" mleta kava postaja vse bolj priljubljen izdelek tudi med italijanskimi kupci. Mešanica je v celoti sestavljena iz arabic, pridelanih v Južni Ameriki, kar kavi daje sladek in mehak okus, kar omogoča prijetno...
KAVA? SUROVA KAVA? PRAŽENA KAVA POPER - ČAJ? - ČOKOLADA - JEČMEN 55100 LUCCA - Borgo Giannotti, 63-37 V D (4 vrstice) - Fa E-pošta:...
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo