...Kava, ki jo goji Carlos na svoji plantaži v Hondurasu, ima zelo bogat aromatičen in okusni profil. Zahvaljujoč 48-urni naravni fermentaciji lahko ob tej kavi uživamo tako v sladkih notah mlečne čokolade in karamele kot tudi v sadnih notah pomaranče in zelene jabolke. Eksplozivna mešanica, ki ostaja vedno uravnotežena z zmerno kislostjo.
Lokacija: Corquin, Copan
KMETIJA: Carlos Estevez Mejia
Višina: 1450 – 1550 m n.v.
Sorta: Rdeči Catuai
Obdelava: Anaerobna 48 ur
PROFIL V SKODELICI: Pomaranča, bela čokolada, zeleno jabolko in karamel
Idealno za: Metode prelivanja...
...Zadnji okus: kakav, vanilija, čokolada, cvetlične note in suho sadje
Nežen okus
MEŠANICA
Za najboljše rezultate potrebujete papirnati filter in kavo, ki ni preveč fino mleta.
Naša "ameriška" mleta kava postaja vse bolj priljubljen izdelek tudi med italijanskimi kupci. Mešanica je v celoti sestavljena iz arabic, pridelanih v Južni Ameriki, kar kavi daje sladek in mehak okus, kar omogoča prijetno...