Italija, Novoli
...pripravljeni za uživanje. Obdobje prodaje: na voljo vse leto. Pakirani v mrežastih vrečah po 4, 5 in 10 kg. Povprečna teža: 10-12 g. Na voljo tudi za vzrejo (reproduktorji). Pošiljke na paletah po vsej Italiji in Evropi pri hladni temperaturi. Minimalno naročilo: 800 kg. Neto teža škatel: 10 kg. minimalno naročilo: 800 kg.
Italija, Salerno
...antioksidant, ojačevalec, aroma. Podjetje deluje v skladu z nacionalno in evropsko zakonodajo, v režimu samokontrole in v skladu s principi sistema HACCP. Podjetje izvaja postopke čiščenja in dezinfekcije, deratizacije in higienskih kontrol, ter izvaja mikrobiološke in kemične preglede surovin, polizdelkov, končnih izdelkov in v fazi obdelave na vzorcu. Svež izdelek, ki ga prejmejo, se zniža na -20 °C in se hrani pri tej temperaturi vsaj 24 ur, da se odpravijo morebitne higiensko-zdravstvene pomanjkljivosti.
Francija, Marseille
... kislosti E330, konzervansi E202, E270. Sestavine lahko povzročijo reakcije pri alergičnih in/ali intolerantnih osebah. V tovarni za proizvodnjo se obdelujejo naslednji alergeni: školjke, ribe in rakovice. Energija: 372 kJ/89 kcal Maščobe: 5 g Beljakovine: 11 g Sol: 1,7 g PAKIRANJE: Steklenica 2,9 kg...
Španija, Sevilla
...Tripack je nov in uporaben format, ki zadostuje potrebam naših strank in se prilagaja posebnim praznovanjem. V tem formatu ohranjamo ročno obdelavo z velikimi, kakovostnimi in ročno obdelanimi kosi. Okus, v katerem se popolnoma prepletajo sardele, inčuni in odlične olive, tako da dobimo izdelek izjemne kakovosti. Sestavljen je iz sardel, inčunov in oliv, polnjenih s papriko. Začinjeno z vinom, oljčnim oljem, drugimi olji in soljo.
Norveška, Sandhornøy
...Naša podjetje, SALTEN SEAFOOD AS, je ugleden dobavitelj visokokakovostne atlantske skuše. V SALTEN SEAFOOD AS smo zelo ponosni na to, da svojim cenjenim strankam zagotavljamo najsvežjo in najboljšo atlantsko skušo. Z večletnimi izkušnjami v industriji morskih sadežev smo zgradili močne odnose s zaupanja vrednimi ribiči in proizvajalci, da zagotovimo, da vedno ponujamo najboljši in najbolj...
Portugalska, Cascais
...Samo osnovne sestavine za to tradicionalno portugalsko jed: trska, čebula, oljčno olje in sol, ki se uporablja le za konzerviranje in za poudarjanje okusa rib. Pravi, zelo preprost recept za trsko po portugalsko. Konzerva zelo visoke kakovosti, ki dobro ohranja okus in teksturo rib. Postreže se na rezini popečenega kruha, po želji podrgnjena s strokom česna in ob kozarcu belega vina. Ref COLI-008 Na voljo / Takojšnja dostava Varno plačilo s kreditno kartico ali PayPalom Dostava v 4 dneh po Evropi od 9,90 € Menjava ali vračilo v 30 dneh...
Italija, Pescara
...Gastronomske polže helix aspersa muller, pripravljene za kuhanje. NAŠI POLŽI HELIX ASPERSA MULLER Ta vrsta se nahaja v različnih podnebjih in tleh. Hitro raste v naših vzrejah, prehranjuje se izključno z rastlinami, brez uporabe krmil, naš metoda NARAVNEGA CIKLA NA PROSTEM nam omogoča, da vzgajamo naše polže izključno z rastlinsko hrano, da dosežemo izdelek višje kakovosti tako po organoleptičnih kot kulinaričnih lastnostih. Uporablja se tako kot predjed kot tudi kot glavni obrok. Meso, ki ga odlikuje, ima visoko vsebnost beljakovin in nizko vsebnost maščob.
Italija, Cicciano
Italija, Roma
...Kaviari iz amurskega jesetra (Acipenser schrenckii), uspešno in trajnostno gojen v verjetno najsodobnejši ribogojnici na svetu na Kitajskem. Za pridobitev kaviarja morajo biti jesetri stari vsaj 12 let ali več. Zrnastost od poltrdne do kompaktne z velikostjo zrn od 3,1 do 3,3 mm, tudi večja. Barvna paleta od svetlo rjave do zlato rumene. Njegov okus je nežen, z okusom po lešniku, s sadno noto in kremasto teksturo. Rahlo slan s postopkom Malossol. Rok trajanja: 6 mesecev. Na voljo formati: 30 g, 50 g, 100 g, 125 g, 1 kg.
Portugalska, Vila Nova De Famalicão
...Helix Aspersa Maxima (Caracoleta) in Helix Aspersa Muller (Petit-gris) sta vrsti, ki ju tržijo pri WIDEHELIX. Polži, ki jih tržijo pri WIDEHELIX, izvirajo iz kmetij naših članov, vzrejeni so v parku in hranjeni z zelenjavo ter lastno krmo za polže. Vsaka serija je podvržena analizam kakovosti in varnosti hrane, prav tako pa vsak proizvajalec predloži evidence o svoji proizvodnji. Pakirani v vrečah po 1 kg ali 5 kg so dobavljeni pripravljeni za prodajo.
Španija, Marbella
Distributer visokokakovostne hrane in pijač. Med izdelki, ki jih imamo, so Albariño blagovne znamke Portomar, aromatična olja Vieiru, ekološka olja Laalqueria, marmelade Calvals ter meso TXEKORRA in Black Angus.
Italija, Ibi
Proizvodnja mozzarelle fior di latte rezane Napoli, na kocke, naribane, samo iz mleka, sirila, soli in mlečnokislinskih bakterij, brez konzervansov, brez zgoščevalcev...
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo