Slovenija, Krmelj
... jedi. Ne glede na to, ali jih prelijete s preprosto omako iz oljčnega olja in česna, vključite v kremne testeninske jedi ali uporabite kot osnovo za bogate mesne omake, te fettuccine rezance, obogatene s švicarsko blitvo, ponujajo prijetno in zdravo kulinarično izkušnjo. Sprejmite živahno in okusno naravo fettuccine testenin, narejenih iz moke durum pšenice in obogatenih s švicarsko blitvo, ter...
Nemčija, Bad Bentheim
Francija, Wissous
West-Indies Distribution je uvoznik in distributer eksotičnih izdelkov, predvsem iz Antil (Guadeloupe, Martinique, Guyana in La Réunion). Imamo najširšo izbiro izdelkov, od suhih, svežih, zamrznjenih do sadja in zelenjave. Dostava v Francijo in mednarodno. Sodelujemo s zaupanja vrednimi dobavitelji po vsem svetu, da zagotovimo svežino, kakovost in avtentičnost. Tukaj so naše dodane vrednosti: 1) ...
Francija, Saint Lambert De La Potherie
... 140°C. Tako boste imeli možnost pripraviti množico toplih ali hladnih receptov in spodbuditi svojo domišljijo, kot so omake, kremne juhe, kompoti, terine, rižoti, choux testa,... Moč Robot Cook temelji na industrijskem asinhronem motorju izjemne trdnosti. Združuje učinkovitost in natančnost, saj vam njegova hitrost vrtenja 4500 obratov na minuto zagotavlja fino in hitro izvedbo. Dimenzije: L226 x P338 x H 522mm...
Turcia, Sakarya
... današnja industrija pakiranja hrane. Glavne aplikacije: Kremni sir, kremne namaze, želeje, sokove, vodo, mlečne izdelke, čokolado, med, marmelado, maslo, margarin, majonezo, omake, pudinge, kečap, kavo v smetani in vse vrste jogurtov.
Italija, Palagonia
... sicilijanske konzervirane hrane, paštete, omake za testenine ali predjedi, gobe v olju, črne olive, zelene olive, šparglje, kapre, sušen paradižnik, artičoke. Sicilijanske granite in sladoledi: Granite vseh okusov, limona, mandelj, pistacija, murva, čokolada, pomaranče, granatno jabolko, figi, lešnik, jagoda itd.
Francija, Raillencourt Ste Olle
... potrebam industrije, gostinstva in velikih ter srednjih trgovin. Naše omake so lahko obarvane ali nevtralne, tekoče ali goste, blage ali začinjene, tople ali hladne, ali preprosto marinade. Z našim visokotehnološkim laboratorijem in kuhinjo nenehno iščemo načine za ustvarjanje izdelkov, katerih kakovost in okus bosta zadovoljila potrošnike. Naša tovarna ima certifikat IFS višje ravni in od leta 2014 BRC, kar olajša naše partnerstvo z tujimi trgi.
Belgija, Zemst
...belgijski siri, tuji siri, mleko in smetana, jajca in derivati, jogurt in puding. Kulinarika: pripravljene jedi, sveže testenine, kulinarične omake za segrevanje, predkuhano meso in perutnina. Solate in omake: namazne solate, jedilne solate, majoneze in derivati, preliv. Aperitivni prigrizki: olive, tapas, prigrizki iz listnatega testa. Ribe in školjke: dimljene ribe, sveži kozici, ribje terine. Ultra sveže: perutnina, oprana in narezana zelenjava, zelenjava na debelo, zelenjavne solate, sveže sadne solate, sveži sadni sokovi...
Združeno kraljestvo, Fulwood
...Ker sem odraščal v italijanski družini, moja prehrana v zgodnejših letih priznano ni bila najboljša, vse je bilo osredotočeno na belo testenino, različne sire in kremne omake. Boril sem se z uravnoteženo prehrano in pridobivanjem pravilne prehranske vrednosti. Že 15 let sem kuhar in takrat se je vse spremenilo, naučil sem se kuhati jedi, ki niso bile le nasitne in okusne, temveč tudi zdrave, in zato sem po letih izkušenj ustvaril Lean Kitchen. Hotel sem pomagati tistim, ki so se borili tako kot jaz, zato je naš moto "Jej čisto, ostani vitak" in to ne bi moglo biti bolj resnično.
Francija, Olonne Sur Mer
Proizvajalec dehidriranih kulinaričnih pripravkov, tako konvencionalnih kot bio. (omake, osnovne omake, juhe, kremne juhe, sladice...) Proizvajalec športne prehrane (izotonična pijača, energijska ploščica, za vzdržljivostne športe, kot je maraton, in liofilizirani obroki za športe z avtonomno prehrano, kot je pohodništvo)...
Italija, Fondi
...SALSE MEDITERRANEE PRONTE ALL’USO L’ Idea Ustvariti omake "pripravljene za uporabo" za hitro pripravo najbolj priljubljenih jedi obalnih krajev Sredozemlja, kot so: testenine, rižote, pice, brusketi, kuskus, juhe, kremne juhe in polenta. La Tradizione Uporabljati le najstarejše surovine sredozemske kuhinje, kot so: ulov iz Sredozemskega morja FAO 37, oljčno olje Evo iz Itrija (lt), paradižnik...
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo