...4-Hidroksicimetna kislina (p-kumarinska kislina) je naravni derivat cimetne kisline. Nahaja se v različnih živilih, kot so arašidi, paradižniki, česen ter v pijačah, kot so vino in čaj. Vendar pa se 4-hidroksicimetna kislina lahko tudi proizvaja iz lignina in z biosintetičnimi metodami. Cat. Nr:NST-10-99 CAS:501-98-4 Čistost:98% (HPLC) Molekulska formula:C9H8O3 Molekulska teža:368,38...
Uzbekistan, Samarkand
...Odličen vir antioksidantov: Raziskovalci na Univerzi Florida so ugotovili, da arašidi vsebujejo visoke količine antioksidantnih polifenolov, še posebej spojine, imenovane p-kumarinska kislina. Praženje arašidov lahko celo poveča raven p-kumarinske kisline za skoraj 22 %. Ti veliki praženi arašidi imajo ravni antioksidantov, ki se lahko primerjajo z mnogimi sadeži.

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play