Italija, Milano
...IME PROIZVODA SESTAVINE MEŠANICA FIZIČNO STANJE TEHNIČNI LIST PROIZVODA TEHNIČNE LASTNOSTI OKRATOSINA A VLAGA ALERGENI ESPRESSOBAR INTENZIVNO 100% KAVO MOKA PEČENA IN MLET KAVA POD VAKUMOM < 0.1 μg/kg < 1 % ni prisotna NUTRICIJSKE LASTNOSTI na 100g izdelka 445.10 kcal/100g – 1843.70 KJ/100g 13.90 g 3.07 g 0.01 g 14.20 g 64.00 g 0.00 g Energijska vrednost Skupne maščobe od tega nasičene Sol Beljakovine Ogljikovi hidrati od tega sladkorji...
Italija, Sant'agostino
Ročno proizvajamo kakovostno kavo, ki jo ponujamo v zrnu za bare, mlet za MOKA, v kapsulah in vrečkah za domačo ali poslovno uporabo. Neposredno uvažamo iz krajev izvora izbrano in certificirano kavo. Počasen postopek praženja omogoča ohranjanje organoleptičnih lastnosti, kar poudarja prednosti prave italijanske espressa, obdržuje kremnost in prijeten ter vztrajen pookus. Poznavanje procesa predel...