...IME PROIZVODA SESTAVINE MEŠANICA
FIZIČNO STANJE
TEHNIČNI LIST PROIZVODA
TEHNIČNE LASTNOSTI
OKRATOSINA A VLAGA ALERGENI
ESPRESSOBAR INTENZIVNO
100% KAVO
MOKA
PEČENA IN MLET KAVA POD VAKUMOM
< 0.1 μg/kg < 1 %
ni prisotna
NUTRICIJSKE LASTNOSTI na 100g izdelka
445.10 kcal/100g – 1843.70 KJ/100g 13.90 g
3.07 g
0.01 g
14.20 g 64.00 g 0.00 g
Energijska vrednost Skupne maščobe
od tega nasičene Sol
Beljakovine Ogljikovi hidrati
od tega sladkorji...
Ročno proizvajamo kakovostno kavo, ki jo ponujamo v zrnu za bare, mlet za MOKA, v kapsulah in vrečkah za domačo ali poslovno uporabo. Neposredno uvažamo iz krajev izvora izbrano in certificirano kavo. Počasen postopek praženja omogoča ohranjanje organoleptičnih lastnosti, kar poudarja prednosti prave italijanske espressa, obdržuje kremnost in prijeten ter vztrajen pookus.
Poznavanje procesa predel...