Francija, Talant
...Soja, Sezam, Anhidrid žveplov in sulfiti. Uporaba: Zamesite testo, da postane oblikovano, nato oblikujte in takoj odstranite iz modela. Nasvet za uporabo: Zamesite testo, da postane oblikovano, nato oblikujte in takoj odstranite iz modela. Plastična čokolada se strdi po 24 urah. Pozor, čokoladna pasta ne prenaša toplote, ki jo stopi in zasveti. Pakiranje: Kozarec 500g paste za modeliranje čokolade. Referenca: D30.1 Na voljo: 10 Izdelkov Dimenzije: 500 Gr TežaCena: 0.5...
Francija, Peyruis
La Maison Manon je nastala iz srečanja med Renéjem MANONOM, čebelarjem, in Louisom BELLONOM, slaščičarjem. Tako se že več kot sto let preoblikujejo za užitek vseh sladkosnedov čudesa, ki jih proizvaja naš kraj. Confiserie-Chocolaterie MANON se nahaja v Peyruisu v Alpah-Haute-Provence (04) v srcu Val de Durance, med Provanso in Alpami. 100% ročna proizvodnja Naša ČOKOLADA iz čistega kakavovega m...
... naših izdelkih uporabljamo kakovostne materiale in sodobne tehnologije. Proizvajamo izdelke, ki so odporni na težke pogoje. Najprej naše izdelke oblikujemo s pomočjo programske opreme za trdno modeliranje. Preučujemo težave pri proizvodnji delov, presečišča delov in izzive, s katerimi se lahko srečamo med montažo. Ko je postopek pregleda končan, izvedemo potrebne popravke in prenesemo kode vseh...