No results

Ni rezultatov za
"chocolate production equipment"

Izdelki za "chocolate production"
Sip Sip Straws Pack 12 škatel z razstavo: Okus Čokolade - Trgovina
Milky Sip Pack 12 škatel z eksponatom, sladkorne granule, topne v mleku z okusom čokolade, zaprte v slami. Izdelek je obogaten z vitaminom B6, D in c...
EXPRESSION Barva Obrvi ČOKOLADA
EXPRESSION omogoča popravilo manjših napak na obrveh zahvaljujoč svoji najsodobnejši formuli, ki je sestavljena iz morskih gline in naravnih vlaken, i...
Papirnate role za proizvodnjo čokolade / Transportna folija
Papirnate role za strojno proizvodnjo praline in čokoladnih prelivov, transportni papirji iz nadomestka pergamenta, pergamina ali voščenih papirjev v ...
Ekološka Proteinska Granola s Kosi Temne Čokolade - Proteinska Linija
Bogato z beljakovinami (25%) Bogato z vlakninami Hrustljavo in okusno Kakovostna temna čokolada za preliv (kakav: min. 57 %), kakavova zrna iz Dominik...
DARKPLEASURE ČOKOLADNI PILING
Ta takojšnji osvežujoči tretma sprosti telo akumulacij toksinov, ga oksigenira in izenači teksturo kože. Njegova slastna čokoladna aroma, nevtralna in...
MILO Z DRAGOCENIMI OLJI ČOKOLADA - Mila z Dragocenimi Olji
Savon z dragocenimi olji Čokolada je vrhunski kokonski in gurmanski milo! Obogateno s karitejevim maslom, kakavovim maslom in obarvano s čisto kakavo...
Škatla S Čokolado
ŠKATLA S ČOKOLADO...
Twix čokolada vsi okusi - Sladkarije
Proizvajalec: Mars Kategorija: Sladkarije EAN enota: 5000159483209 Opis: Kosi v kartonu: 32 Količina kartonov na paleti: 300 Količina kosov na paleti:...
Rustles Orange Brownie 65g - Barica za nadomestitev obroka s kolagenom
• Brez glutena • Brez dodanega sladkorja • Z eritritolom in steviozidom • Brez dodanega mleka • Paleo • Z MCT oljem • Z kolagenom • Z vitamini...
Sip Sip Straws Pack 4 škatle raznolikosti: 2 Čokoladni Okus in 2 Vanilijev Okus. - Trgovina
Milky Sip Pack 4 škatle različne: 2 okusa čokolade, 2 okusa vanilije, sladkorne granule, topne v mleku. Izdelek je obogaten z vitaminom B6, D in cink...
Kartonasta Škatla za Čokolado
Škatla s čokolado z oknom...
Izdelki za "chocolate equipment"
Puhalna cev
Prahu, ki nastane pri polnjenju in praznjenju prostorninskih materialov (npr. Big-Bags), lahko preprečimo z uporabo napihljivih manšet / napihljivih c...
Hudičev Fudge kolač - Lamour De Paris
Pekač Fudge Hudiča - Lamour De Paris SKU: 900601 mi: 4, 4 lb / 2000 gr st: 3 dni pri sobni temperaturi v hladilniku...
Enostopenjska zložilna naprava za čokoladne tablice...
Odlična kakovost embalaže, raznolike vrste pregibov in zapiranj, obdelava različnih ovojnin Fleksibilna naprava za pregibanje embalaže za višji razre...
Dvofazna zložilna naprava za čokoladne tablice...
Obdelava biološko razgradljive embalaže je mogoča, Najvišja zaščita izdelkov in najvišja zmogljivost, Visok zmogljivostni razpon do 200 tablic na minu...
Čokoladno fondue
Čokoladno fondue. 370 x 360 x 195 mm. Oblikovanje CNS 18/10. Z elektronskim nadzorom temperature do max. 50°C, temperaturna razlika +/-1°C. Kapaciteta...
IML 500 ml Ovalni Posode za Čokolado - IML Posode za Čokoladno Kremo
Osnovni Podatki Volumen Polnjenja: 600 ml Volumen Do Roba: 650 ml Teža Posode: 22,50 g Teža Pokrova: 7,20 g Dokaz o Manipulaciji: Da Dimenzije: Zunanj...
Čokoladni fontan
Ta čokoladni fontana v obliki kakavovega drevesa stoji na področju strojev in tehnologije v Muzeju čokolade v Kölnu. Vsak obiskovalec dobi ob tej čok...
IML 180 ml Okrogli Posode za Čokoladno Kremo - IML Posode za Čokoladno Kremo
Osnovni podatki Volumen polnjenja: 180 ml Volumen do roba: 230 ml Teža posode: 10 g Teža pokrovčka: 2,50 g Dokaz o manipulaciji: Da Dimenzije: Zunanji...
Čokoladni Cheesecake - Lamour De Paris
Čokoladni Cheesecake - Lamour De Paris SKU: 901806 mi: 4 lb / 1800 gr st: 3 dni pri sobni temperaturi v hladilniku...
Steklena Torta iz Temne Čokolade - Lamour De Paris
Cubilia vestibulum interdum nisl a parturient a auctor vestibulum taciti vel bibendum tempor adipiscing suspendisse posuere libero penatibus lorem at ...
Tunel za Hladilno Čokolado
Tunel za Hladilno Čokolado Tunel za hladilno čokolado, zasnovan za hlajenje izdelkov, ki prihajajo iz stroja za oblaganje s čokolado.