Francija, Montelimar
...Gurman! To je podcenjevanje. Odkrijte naš nugat s čokolado in pomarančno lupino. Vse okuse kakava in pomaranč, sladkane z medom in mandlji. Zelo priljubljena poslastica ob koncu leta! Ta čokoladni nugat bo našel svoje mesto na vaši praznični mizi! Sestavine: sladkor, glukozni sirup, mandlji, med, kakav ekstra brut (4,9%), pomarančna lupina (4,1%), krompirjev škrob, sladkor v prahu, neslan kruh...
Španija, Vilafranca Del Penedes (barcelona)
Cudié je družinsko podjetje za čokoladne delikatese, katere recepti za suho sadje z izvrstnimi ročno izdelanimi pralinami so se prenašali skozi tri generacije, odkar je leta 1946 Josep Cudié ustvaril znamenite catànies, mediteranski gastronomski simbol, ki je mednarodno priznan. Izvirne Catànies® so najbolj ikonična kreacija Cudié: neustavljiva kombinacija suhega sadja in čokolade. Ročno izdelan...
Francija, Crestet
Nougatna tovarna TOLLERON, ki se nahaja v čudovitem vasi CRESTET v Vaucluse, je specializirana za izdelavo mehkih nougatov po tradicionalnem znanju. Naše nougate izdelujemo ročno in vam ponujamo široko izbiro okusnih nougatov. Posebno pozornost namenjamo izbiri sestavin. Ponujamo vam široko izbiro okusnih nougatov: - nougat marelica rožmarin - nougat kava čokolada - nougat karamel slani maslo - ...
Švica, Muri B. Bern
...Pri nougatu, ki nosi oznako kakovosti "Appellation d'Origine Contrôlée (AOC)" in ime "Nougat de Montélimar", mora biti delež semenčnega jedra najmanj 30 %, od tega je 28 % praženih mandljev in 2 % pistacij. Obstajajo različne različice nougata: trd ali mehak, bel ali obarvan, z različnimi okusi.
Španija, Castuera
...Sestavine: 65% Čokolada (Sladkor, Kakavovo maslo, Mleko, Kakav, Sojin lecitin in Vanilija) in 35% Mandlji (cela in mleta).
Podjetje LES GOURMANDISES DE L'ARTISAN, ustanovljeno leta 2017, se nahaja v Liègu v Belgiji. Specializirani smo za proizvodnjo ročno izdelanega nugata. Naši izdelki so pripravljeni v naši lastni delavnici, zahvaljujoč znanju, ki se prenaša iz generacije v generacijo, kar jih naredi avtentične. Naš nugat je izdelan v skladu s tradicijo z uporabo kakovostnih sestavin, skrbno izbranih. Njegov oku...
Francija, Arles
...Maison Lesage Krema na osnovi medu, ki ji dodajamo pražene in mlete mandlje z okusom temnega nugata. Sestavine: med iz lavande (26,75%), MASLO, glukozni sirup, sladkor, koncentrirano polnomastno MLEKO, MANDLJI, sojina lecitina.
Francija, Malataverne
...Gâteau au nougat de 4 Kg, razrezan na 20 posameznih porcij (približno 200 g). Na voljo po teži ali po porciji. mandlji, sladkor, med, glukozni sirup, pasterizirani beljaki, oblatne (krompirjev škrob, voda, rastlinsko olje), koruzna moka, naravne arome. Sestavine sadne paste gozdnih sadežev: borovnice, jagode, maline, kislo sredstvo: citronska kislina, stabilizator: pektin. Če je preliv: sladkor, hidrogenirane rastlinske maščobe, polskrajšani kakav, emulgator: sojina lecitina, aroma: vanilija.
Belgija, Jette
...Nougatina, ki jo proizvaja podjetje Silly, temelji na ročnem postopku izdelave v bakrenih posodah, kjer so suho sadje (praženi mandlji ali lešniki) vključeni v karameliziran sladkor. Čas kuhanja, obdelava mase in sestava morajo biti zelo natančni, da dobimo izdelek z optimalno barvo, teksturo in okusom. Ko je masa na pravi temperaturi in ima ustrezno viskoznost, jo prepeljemo med valje, ki ji dajo želeno obliko: okroglo, kvadratno ali pravokotno. Plošče nougatine lahko nato služijo kot podlaga za različne vrste oblek. Nougatina je lahko tudi v obliki granulata kot okras za obleke.
Ujemajoči se izdelki
Nougatina
Nougatina
Francija, Caumont Sur Durance
Francija, Saint Didier
Tradicionalni nougat iz Provans, karameliziramo med iz naših lastnih čebelnjakov z zelo živahnim kuhanjem v majhnih bakrenih posodah, nato flambiramo s konjakom in dišimo po pomaranči. Praženi mandlji iz naših nasadov, ki so razporejeni po terasah Ventouxa, so vključeni v celoti, vse pa je oblečeno v oblate. Proizvodnja nougata, pridelava medu in marmelad.
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo