Nahajajoč se v Liègeu, Belgija, Millésime Chocolat je ena redkih tovarn čokolade v Belgiji, ki dela neposredno iz kakavovih zrn: "Od zrna do tablice", znano tudi kot "Bean-to-Bar". Edini smo, ki proizvajamo izključno letnik čokolade, ki izhaja iz določenega terena in geografije. Naš pristop je, da delamo le z zrnji iz izjemnih nasadov in teranov. Ne mešamo pridelkov, teranov ali letnikov. Naša zrn...
Spletna trgovina s čokolado, čajem in dekorativnimi predmeti, bio in veganskimi izdelki. Preizkusite naše biološke in veganske čokolade ali odkrijte našo košarico Cocoanature, posebno za darila. Pustite, da se vaši čuti razvajajo z našimi naravnimi izdelki.
...F.B. Lehmann GmbH je vodilni proizvajalec naprav za predelavo kakava in čokolade. F.B. Lehmann ponuja stroje in celotne obrate za panoge kakava, čokolade, sladkarij, barv, lakov in kemikalij.
Portfelj storitev F.B. Lehmann je zelo širok in vključuje med drugim:
• Čiščenje
• Sterilizacija
• Drobljenje in luščenje
• Alkalizacija
• Neprekinjeno praženje
• Mletje kakava
• Tiskanje kakava
• Naprava za prašenje kakava
• Naprava za maslo/kakavovo maso
• Valjanje
• Laboratorijska kroglična mlin
• Talilnik
• Mešalnik
• Končanje
• Temperiranje
• Črpalke za kakav in čokolado...
...Die Thouet GmbH je proizvajalec številnih visokokakovostnih strojev in naprav za industrijo čokolade in kakava, kot so conche, talilne naprave, mešalniki, gnetilniki, črpalke in naprave za mletje kakavovega prahu.
Za obdelavo kakava THOUET ponuja:
• čiščenje
• sterilizacijo
• drobljenje in lupljenje
• alkalizacijo
• kontinuirne pražnike
• napravo za mletje kakavovega prahu
• mletje kakava
• kakavove preše
• napravo za maslo/kakavovo maso
Za obdelavo čokolade THOUET ponuja:
• valjarne
• talilnike
• mešalnike
• conchiranje
• temperiranje
• črpalke za kakav in čokolado...
Ideo Tecnica, od leta 1980, načrtuje in izdeluje stroje ter celotne naprave za predelavo čokolade in suhega sadja, ter ponuja rešitve za specifične potrebe vsakega posameznega kupca, sektorja in trga.
Napredne rešitve za proizvodnjo in oblikovanje čokolade ter drugih izdelkov na osnovi suhega sadja in kakava.
Ponudba se razteza od predelave surovin, kakava in suhega sadja, do izdelave končnega i...
Bevande Italiane je proizvajalec polizdelkov za sladoledarne in kavarne, pripravkov za mehki sladoled, hladne kreme s kavo, granit, čokolade za skodelice, crepe, vaflje, dodatke, kreme, ... Izvajamo blagovno znamko po meri, sodelujemo s pražarji in distributerji. Naša blagovna znamka, Bevande Italiane, je prisotna v več kot 10 državah Evrope in Afrike. Odlikujemo se po kakovosti, naši izdelki ne v...
Izvor podjetja Heinrich Haeberlein sega v pekarno medenjakov, ki jo je leta 1810 ustanovil Johann Caspar Schores. Njegov sin Martin je v 40. letih 19. stoletja začel dodatno s proizvodnjo čokolade.
Heinrich Haeberlein, zet Schoresa, je leta 1846 prevzel podjetje in ga poimenoval po sebi. Haeberlein je podjetje popolnoma preoblikoval. Iz majhne pekarne medenjakov je nastalo veliko podjetje z obsežn...
Tradicionalno podjetje HERZA Schokolade je bilo ustanovljeno leta 1921 in ima sedež v Norderstedtu blizu Hamburga. S stalnim razvojem ter pogumom za inovacije in spremembe se je podjetje danes specializiralo na dveh področjih izdelkov:
Kleinste delikatese čokolade za uporabo v živilih:
Kot eden vodilnih svetovnih ponudnikov proizvajamo funkcionalno čokolado in spojine za uporabo v sladoledu, mues...
Družinsko podjetje, ustanovljeno leta 1962, ki vse svoje napore usmerja v praženje in prodajo kave. Leta 2008 se podjetje preseli v novo proizvodno obrat, ki se nahaja v industrijski coni Begudà, v Sant Joan les Fonts (Girona), in se pozicionira v segmentu trga gostinstva. Pražarna kave, čaja, čokolade, prehrane in gostinstva.