... vzdrževalna dela Z zagotavljanjem storitev so vse naše certifikate kakovosti proizvodnje zaključene. Od oktobra 2006 ima EMAS certifikat kakovostnega sistema "ISO 9001:2000", do leta 2010 pa je pridobil ISO 9001:2008, ISO 14401 in OHSAS18001.
Italija, San Giovanni Teatino
...Naš cilj je najti najboljšo rešitev za najem letala po najboljši ceni. Dostop do svetovne mreže več kot 2000 skrbno izbranih zasebnih jetov, varnost naših potnikov je naš imperativ in naša garancija kontinuitete. Na voljo imamo letala in helikopterje, razporejene po vsej državi in tujini, kar nam omogoča, da vam vedno ponudimo najbolj udobno in ugodno rešitev, pri čemer čim bolj zmanjšamo stroške pozicioniranja. Brezplačno zahtevajte ponudbo za vaše naslednje potovanje.
Italija, Cesena
Industrijski kontejnerji, izdelani z rotacijsko metodo: od 30 l do 2000 l za kemične industrije, čiščenje odpadnih voda itd. Pogodbeno oblikovanje. Realizacije po načrtu stranke.
Nemčija, Nürnberg
...Messerschmitt Systems AG je kot vodilni proizvajalec certificiran po standardu ISO 9001 / 2000 in se že 20 let specializira za ključne kartice in večfunkcionalne sisteme upravljanja sob. Več kot 1.000 hotelov / podjetij po vsem svetu sodeluje z Messerschmitt sistemi. Prelomni razvoj podjetja Messerschmitt postavlja standarde: - Vodilni brezstični transponder Smart Card sistem na osnovi RFiD...
Bolgarija, Plovdiv
Ustanovljeno leta 2000 v Plovdivu, Bolgarija, Bio Fresh Ltd. je nova in moderna proizvodna družba, ki svojo hitro in stabilno rast v zadnjih letih dolguje dinamični, mladi in visoko usposobljeni ekipi. Z začetno ekipo 10 ljudi, podjetje danes zaposluje 180 ljudi, trinajst let kasneje. Družba je 100 % v zasebni lasti, dobički pa se nenehno reinvestirajo za širitev poslovanja. Leta 2012 je Bio...
Turcia, istanbul
...Istanbul Šotori in Platnene Sistemi s 30-letnimi izkušnjami svojim strankam zagotavljajo brezskrbno storitev. Od leta 2000 naprej, s svojo korporativno identiteto, delamo v vseh sektorjih, z zavezanostjo k zadovoljstvu strank in prepričanjem, da je "Stranka vedno prava," napredujemo z odločnimi koraki. Kot Istanbul Šotori in Platnene Sistemi vedno postavljamo nove mejnike v industriji šotorov in...
Nemčija, Eckental
... tehnologiji. Izhodišče za ustanovitev podjetja je bila ideja: razvoj postopka in naprave za proizvodnjo tiskanih vezij, napisanih z žico. Izum smo zaščitili na mednarodni ravni z dvema patentoma. V preteklih letih smo to novo, morda tudi revolucionarno idejo tehnično uresničili. Proizvodnja je audita po standardih ISO 9000/2000. Tiskano vezje, napisano z žico, je certificirano s strani Fraunhofer inštituta za zanesljivost in mikrointegracijo, Berlin, in ZAVT.
Španija, Xàtiva
... arhitekture. - Pravno svetovanje in pomoč (ekspertiza) za posameznike, podjetja in upravo v zadevah, povezanih z urbanizmom, arhitekturo, okoljem, civilnimi deli in gradnjami. OIKOS 21 SL ima ustrezno tehnično osebje v vsaki od svojih specialnosti.
V naših skladiščih shranjujemo limone, grenivke, pomaranče in krompir. Naša skladišča so pri temperaturi +8 do +12 stopinj in z 90 % vlažnostjo, so naravna skladišča. Imamo skladišča, ki shranjujejo od 20 ton do 2000 ton. Poleg tega izvajamo dostavo v notranjem in zunanjem trgu v želeni velikosti in kakovosti. V naših skladiščih se tudi gojijo gobe. Poleg tega shranjujemo tudi lečo in koruzo.
Grčija, Trikala
Z IZHODIŠČEM V MEGALOHORJU TRIKALON, OD LETA 2000, JE MOJE PODJETJE USPELO OSKRBETI STRANKE, STROKOVNJAKE IN POSAMEZNIKE, SKORAJ V CELOTNI GRČIJI. NASLEDNJI CILJ JE ŠIRITEV TUDI NA MEDNARODNE TRGE. PONUJAMO ODLIČNE KAKOVOSTI DETELJO IN SLAMO, V ŽELENI KOLIČINI.
Italija, Ripalta Guerina
La Nuova Golden Pack je specializirana za dejavnost sestavljanja in pakiranja hrane za tretje osebe. Ima dve lokaciji v Cremonese, vsaka približno 2000 m², vendar izvaža na mednarodni ravni in oskrbuje številne evropske stranke, kot so nemške, angleške, nizozemske, skandinavske in ruske. Glavni prehrambeni izdelki, za katere se izvaja dejavnost pakiranja hrane, so: sušeni nariban sir, vrečke začimb, shakerji, kovinske posode in kompleti testenin z različnimi vrstami omak.
Italija, Milano (Mi)
Inoda + Sveje je oblikovalski duo, ki ga sestavljata Kyoko Inoda, rojena v Osaki leta 1971, in Nils Sveje, rojen na Danskem leta 1969. Inoda + Sveje je bil ustanovljen v Københavnu leta 2000. Svoje delovno središče so preselili v Milano leta 2003. Poleg oblikovanja pohištva in drugih izdelkov se Inoda + Sveje ukvarja tudi z drugimi področji, kot so medicinski pripomočki in zvočniki.
...obdelavo s stružnicami, frezarskimi stroji, vrtalniki ter obdelavo s CNC stroji (frezarskimi stroji, obdelovalnim centrom). Metaltechnik d.o.o. ima svoje proizvodne zmogljivosti, ki obsegajo predvsem varjenje, orodjarstvo in rezanje. Druge postopke, na primer lasersko obdelavo, peskanje, vroče obdelovanje ali natančno obdelavo, zagotavljamo s sodelovanjem. Metaltechnik d.o.o. se osredotoča na posebne potrebe vsakega kupca. 90 % naših poslovnih partnerjev so inženirska podjetja v Nemčiji, preostali pa so domači kupci. Veselimo se sodelovanja z vami.
... pri zbiranju podatkov, dokumentaciji in v povezavi z vodilnimi proizvajalci kmetijske tehnike. Land-Data Eurosoft je od leta 2000 tudi preferirani partner podjetja John Deere. Kompetence v evidenci obdelovalnih površin, evidenci parcel, programski opremi, kmetijstvu, agronomiji, ribištvu, upravljanju podjetij, upravljanju farm, menedžmentu, računovodstvu, GPS, GIS, upravljanju površin, fakturiranju.
Madžarska, Budapest
Metall-Techno Ltd. ima bogate izkušnje na področju proizvodnje komponent za stroje v edinstvenih ali kratkih serijah ter rezervnih delov (npr. edinstvene komponente za motošport) ter proizvodnje in montaže posebnih strojev. Delo opravlja 80 zaposlenih na površini 2000 kvadratnih metrov, vključno z novim pisarniškim in socialnim blokom. Sedem tehnoloških inženirjev dela na področju načrtovanja in...
Nemčija, München
... in individualni razvoj dopolnjujeta celotno portfelj. Februarja 2000 je podjetje vstopilo na nemško borzo. Družba je od januarja 2003 vpisana v segment Prime Standard. Naša programska oprema se uporablja v 26 državah na petih celinah, vključno z ZDA in Avstralijo ter številnimi vzhodnoevropskimi državami. Naša ponudba programske opreme obsega po eni strani prilagojene individualne rešitve, po drugi strani pa preverjeno standardno programsko opremo za štiri področja: upravljanje s portfeljem, upravljanje procesov in dokumentov, točka storitve ter upravljanje podjetij.
... strankam, da skrbno ocenijo situacije s profesionalnega vidika pravilne izbire rešitve, da se prilagodijo časom in potrebam stranke z namenom doseči največje zadovoljstvo. Svetovanje in pomoč, sodna in izvensodna v komercialnih pogodbah in povezanih težavah, s posebnim poudarkom na prisilnem izpolnjevanju, razvezi in odškodninskih zahtevkih. Pomoč v primerih insolventnosti in/ali predmetih stečajnih postopkov in stečajnih dogovorov.
Madžarska, Budapest
... poslovanja so naši vozniki pridobili podrobno lokalno znanje v evropskih državah. Naš cilj je, da najem avtobusa postane lažji kot kdaj koli prej. Z veseljem bomo pripravili podrobnosti vašega potovalnega načrta in vam ponudili najbolj personalizirano možnost, seveda brezplačno. Verjamemo, da je kakovost pomembnejša od količine. Naši načrti za prihodnost so premišljeni, stalna rast in postati stalna točka v Madžarski za popotnike z vsega sveta v tem hitrem svetu.
Nemčija, München
... nemško govorečih državah ter mesečno sredstvo za vlagatelje in podjetnike na področju inovacij in financiranja, odkupov ter M&A. Revija za vlagatelje Smart Investor se od leta 2003 mesečno obrača na zahtevne zasebne vlagatelje, revija HV pa četrtletno cilja na uprave, nadzorne svete in odgovorne za odnose z vlagatelji v podjetjih, ki kotirajo na borzi. V poslovnem področju GoingPublic Services so združene aktivnosti korporativnega založništva.
Turcia, Istanbul / Laleli
Od leta 2000 anjelik uspešno nadaljuje svoje prizadevanje za blagovno znamko na področju moškega, ženskega in otroškega spodnjega perila, moških nogavic in moških pižam. Z edinstvenimi koncepti in skupinami izdelkov, ki jih razvija nova ekipa za oblikovanje in modele, se uvršča med ugledne blagovne znamke, ki so ustvarile svoj prostor na notranjih in zunanjih trgih spodnjega perila. Anjelik je...
... supermarkete in podjetja v Turčiji. Poleg tega je ledena solata na prvem mestu med drugimi proizvodi. Sledijo ji; limona, pomaranča, mandarina, grenivka, nektarina in marelica. M.S.A Agricultural Enterprises, ki je vodilni proizvajalec in dobavitelj v regiji, letno proizvaja/pakira - v skladu z potrebnimi standardi - 2000 hektarjev zelenjavnih proizvodov (ledenica, frizirana solata, por in rdeča zelje...
Bolgarija, Asenovgrad
...Naša družba "EGETOTEX OOD" deluje od leta 2000 na področju proizvodnje in trgovine z otroškimi in dojenčkovimi izdelki. Za naše male prijatelje vedno skrbimo za najboljšo kakovost po najboljših cenah. Naša zbirka vključuje široko izbiro kakovosti, velikosti, barv in vzorcev, od spodnjega perila do odejic in poročnih daril. Iščemo zanesljive partnerje na področju veleprodaje. Ponujamo stabilno prednost pred konkurenco z zagotavljanjem najboljše razmerja med kakovostjo in ceno. Imamo široko izbiro izdelkov po ugodnih cenah skozi vse leto. Kontaktirajte nas za več informacij.
... proizvodnih vrst in dosegli smo zmogljivosti in usposobljenost za celovito ključ v roke proizvodnjo mlinov za moko v želeni kapaciteti. Sčasoma so se zaradi naraščajočih zahtev in povečanega števila proizvodnih vrst pojavile potrebe po širšem delovnem okolju, zato smo zgradili to tovarno, ki obsega 7000 m2, od tega 2000 m2 pokritih površin, in od leta 1994 nadaljujemo z delom na tej lokaciji. Z zavzetim delom naših ekip za proizvodnjo, montažo in diagrame zagotavljamo garancijo za celovito ključ v roke proizvodnjo mlinov za moko v vsaki želeni kapaciteti.
... bogati zgodovini, ki traja več kot 50 let, so vlečne ladje JPS d.d. Rijeka pomemben dejavnik varne plovbe na severnem Jadranu, in zaradi naše predanosti reševalnim akcijam smo bili leta 1996 in 2000 nagrajeni z najvišjim priznanjem v pomorstvu, nagrado "Modra čipka". S svojimi 11 vlečnimi ladjami, ki imajo moč od 1.000 kW do 2x1920 kW, podjetje poseduje koncesijske pogodbe, ki se izvajajo v pristanišču Rijeka, na terminalu za surovo nafto v Omšalju in v pristanišču Zadar.
Nemčija, Hallbergmoos
... aplikacije nepogrešljiv del interakcije med človekom in računalnikom. Od ustanovitve ima Evoluce izkušnje z lastno razvitimi programski opremami za sledenje večdotikovnim zaslonom in mikro plastmi. Te so privedle do inovativne visoko ločljivostne optične senzorjske tehnologije, ki jo Evoluce uporablja brez okvirja v velikih Full HD večdotikovnih LCD-jih. Po vsem svetu sistemski integratorji in razvijalci že uspešno uporabljajo Evoluce strojno in programsko opremo za svoje interaktivne zasnove in aplikacije.
...Rio Verde Transporti in Logistika d.o.o. je na italijanskem in tujem trgu prisotna od leta 2000. Od nekdaj se ukvarja s specifičnimi in namenskimi prevozi, tako domačimi kot mednarodnimi, z vozili: pokritimi, dostavnimi in s škatlami opremljenimi z 'satovjem', specifičnimi za prevoz oblačil, ki so obešena. Poslanstvo Rio Verde Transportov je utrditi plodno, daljnosežno in predvsem trajno razmerje s svojimi strankami.
... s strani KMP PrintTechnik AG. KMP že vrsto let sodi med najuspešnejše in najbolj inovativne proizvajalce tiskalniškega dodatne opreme. Z novo matično družbo se je ponudba razširila. Z gradnjo lastnih orodij za inkjet kartuše smo vstopili na hitro rastoči trg. Naš trenutni program: * Kasete s barvnimi trakovi za matriko tiskalnike in POS sisteme, * Kartuše za inkjet tiskalnike, * Tinta za inkjet tiskalnike, * Komponente za inkjet kartuše Tinta za inkjet tiskalnike, tinta inkjet Naše tinte se razvijajo v podjetju KMP PrintTechnik AG.
Agencija Pratiche Auto QUATTRORUOTE OTTAVIANO GIOVANNI je bila pooblaščena kot Telematično okno za voznike v skladu z D.P.R. z dne 19. septembra 2000, št. 358. Upoštevani kot center storitev civilne motoristike, smo pooblaščeni za izdajo registrskih tablic za motorna vozila in motocikle, prav tako pa za izdajo novih registrskih tablic in prometnih dovoljenj za kolesa s pomožnim motorjem...
Nemčija, Großhabersdorf
OFDM Power-Line-Carrier osnovan komunikacijski sistem DLC-2000 za odčitavanje in upravljanje električnih, plinskih, vodovodnih in toplotnih števcev. Električni števci v skladu z MID certifikacijo; funkcijski števci za posebne aplikacije v industriji; EDL21 števci; MUC C komponente. Integracija neelektričnih števcev drugih proizvajalcev. Zagotavljanje OFDM Power-Line-Carrier modemskih komponent...
...Storitve dostave pošte Mail Service Avt. Ministrstva št. 14/2000, izdano s strani ministrstva za komunikacije Tel Tel./Fax e-pošta Smo prvi v mestu z najhitrejšo storitvijo pri dostavi pisem, priporočil Racc.?A/R z visoko usposobljenim osebjem...