... zdrava izbira za ljubitelje morskih sadežev. Ne glede na to, ali je popolnoma ocvrta, nežno pečena z aromatičnimi zelišči ali spremenjena v okusne ribje tacoje, vsak ugriz vas popelje v svet neprimerljivega kulinaričnega užitka.
... Cisterne iz nerjavečega jekla
CERTIFIKACIJA Ekološko
CERTIFIKACIJA NOP: Usda 100% ekološko
KULTIVAR Monokultivar “Carolea”
UPORABA Surovo na solatah, stročnicah in juhah
Prvi jedi
Mesne…… in ribjejedi
Sredozemska dieta...
...81 % Ekološki beli vinski dodatek*
- 19 % Zmanjšan ekološki grozdni mošt
* Izdelek iz ekološke pridelave
Brez konzervansov, brez alergenov
Nepasterizirano
Uporabite ga v prelivih, solatah, surovem zelenjavju in marinadah.
Ta beli balzamični dodatek bo odlično dopolnil vaše predjedi, mesne ali ribjejedi.
Njegov uravnotežen okus bo ustrezal vsem vašim toplim ali hladnim pripravkom.
To je dodatek in ne kis, saj njegova kislost znaša le 5,4 %.
Ta izdelek je na voljo tudi v steklenicah po 25 litrov, kubikih po 3-5-10 litrov, sodih po 220 litrov in v kontejnerjih po 1000 litrov po naročilu.
...Gundel ponve - Original od leta 1972, izjemno trpežne, odlična zapečenost, pusto pečenje, dno za shranjevanje toplote, brez PFOA.
Standardna gospodinjska velikost za tri do štiri osebe. Zaradi visokega roba se ne prši toliko, ko pečete zrezke, steak, mesne kroglice, različne ribje filete ali klobase. Fantastična je tudi visoka ponva za vse testeninske in zelenjavne jedi, pečen krompir, narezano meso ali tudi parjene žemljice (eno kilogram moke).
Višina: 7 cm
Premer: 28 cm
Opombe: Ustrezno pokrovko najdete med dodatki.
Kuhalna plošča: 21 cm
Pranje v pomivalnem stroju: ne...
Noyez prigrizki so že vrsto let znani v svetu ocvrte hrane in hitre prehrane. Poleg njihovega asortimana, ki vključuje vse znane blagovne znamke omak, mesnin, embalaže in pijač, imajo tudi široko izbiro svežih izdelkov. V svoji sodobni delavnici vsak dan pripravljajo: nabodala, golaž in golažno omako, mesne kroglice v paradižnikovi omaki, bolognese omako, ribjejedi, artisanalne sire in rakovice. Poleg široke ponudbe na debelo, vam nudijo tudi v maloprodaji široko izbiro zamrznjenih izdelkov, zelenjave, krompirčka ter sladoleda in peciva.
... na spletu. Na voljo imate meni z 24 jedmi, ki ga posodabljamo vsak teden. Pokrivamo skoraj vse okuse: različne vrste mesa (ličnice, fileti, pečen piščanec itd.), okusne riže, enolončnice iz leč, izvirne ribjejedi in mednarodno hrano. Bodite pozorni, saj bomo v naslednjih tednih uvedli nove recepte.
Uvažamo in izvažamo zamrznjeno ribo, pripravljamo kakovostne profesionalne mešanice za gostinstvo. Iščemo nove resne partnerje za širitev naših izdelkov v tujini, kot so morski solate, različne ribje ocvrte jedi, pripravki za rižote in školjke z preizkušenimi recepti, primernimi za gostinstvo, ki so usmerjeni v zmanjšanje časa priprave in stroškov skladiščenja, kakovost, ugodnost in praktičnost skupaj.
Lokale, ki ga že štirideset let vodi družina Zambon, ima 50 sedežev v treh sobah, poleg še sto v širokem vrtu na trgu Santo Stefano. Kuhinja, ki jo ponuja kuhar, je tipična tradicionalna beneška. Oglejmo si meni: mešani ribji in italijanski predjedi, različni rižoti, linguine s sadeži morja, ribje žar; sladice na žlico in domače pite. Tipični jedi sta gnocchetti alla Santo Stefano in pečen branzino. Velika izbira pic dopolnjuje že zelo vabljiv meni.
...Hotel Restavracija D'Hofstee je stara kmetija, ki se nahaja med Bruggo in belgijsko obalo. Ta čudovit hotel ponuja prijetne sobe. Zjutraj vas čaka okusen zajtrk. Zvečer se lahko razvajate z okusno večerjo v žar restavraciji. Poskusite okusne mesne in ribjejedi, ki jih pripravljajo na odprtem ognju. V okolici lahko uživate v čudovitih sprehodih ob plaži ali se odpravite na kolo, da raziščete prostrano pokrajino.
...,…). Naše blagovne znamke: Paul Prédault edina prava francoska kuhana šunka, La Quercynoise najboljša foie gras in magret, Prestige de la Sarthe prave Rillettes in Langoise, Arcal popoln koktajl-spekrolček (5 okusov) in predpečeno perutnino, Armor Plats Cuisinés specialist za tipične francoske pripravljene jedi Boeuf Bourguignon, Amand traiteur in gastronomija okusne ribje terine iz Bretanje, Montagne noire Pur porc suhe klobase in sušena šunka iz jugozahodne Francije 9 mesecev Label Rouge…...
... - max 18 oseb). Na voljo - sejna soba - max 18 oseb. Brezžične ADSL povezave, na voljo v salonih in v sejni sobi; Naravna svetloba; Pogled na vrt; Projektor, flip-chart, zaslon (TV in video na zahtevo); Bloki papirja in kemični svinčniki; Bonboni. S svojo svežino iz lastnega ribnika, je še ena posebnost ribjejedi "Divja postrv 'Fario' na modro", ulovljena na zahtevo.
Pauls Bistro v Hamburgu je majhna restavracija in vinska klet. Imajo dva jedilnika. Na dnevnem jedilniku so različne juhe, testenine, solate in siri iz vitrine. Na večernem jedilniku so dodatno mesne in ribjejedi. Iz sirišča v Pauls Bistro Hamburg ponujajo široko izbiro sirov iz Schleswig-Holsteina in Schaalsee v Mecklenburg-Vorpommern ter iz Jure in drugih območij. Na voljo so tudi siri za...
... slane pite, testenine, mesne in ribjejedi, kruh in sladice. Sami izberete, kaj naj pripravimo za vas, mi pa poskrbimo, da bo na lokaciji videti prav tako čudovito, kot je okusno. Naročite lahko že od 6 oseb naprej. Oglejte si naš meni za navdih. GRAZING TABLE Prihaja iz Avstralije. Tam, kjer so tako sproščeni, veste? Stilne mize, krožniki ali deske polne dobrot, ki bi jih želeli pojesti že z očmi...
... procesu kar najbolje upoštevamo vaše želje. Tako se lahko popolnoma strinjate tako s težo rezanja, rezom, embalažo, asortimanom kot tudi obdelavo. Panklare jedi: od aperobrochette do zigeurschnitzelov. Oddelek za mlete meso: od mesnih kroglic, mesnih kruhov do različnih hamburgerjev, klobas… Hladne jedi: obložene solate… Topla kuhinja: golaž, vol-au-vent,… Tudi Halal, vegetarijanske in ribje izdelke.
Hotel Cajou je centralno, a mirno lociran v De Panne. Ob lepem vremenu se lahko sprostite na terasi. S kratkim sprehodom (50 metrov) pridete do plaže. Sobe hotela Cajou so opremljene z lastno kopalnico. Začnite svoj dan dobro z okusnim zajtrkom. Zvečer lahko v restavraciji Cajou uživate v večerji. Poskusite ribje in žar jedi ali izberite iz raznolikega, vedno spremenljivega menija. Na voljo so tudi različni praznični meniji.
Viswaren Bonnet je dobavitelj vseh končnih ribjih izdelkov. Bonnet ponuja ekskluzivno kakovostno paleto: kozice, dimljene ribje izdelke, marinirane ribe, filete, sveže pripravljene jedi, školjke, solate in antipasti, zamrznjene izdelke, začimbe, omake in majoneze, surimi rakovice in še več. Viswaren Bonnet nudi storitev dostave na dom po razporedu, vendar je mogoče izdelke tudi prevzeti.
Da Giovanni je italijanska restavracija v Antwerpnu. Ponuja sveže pripravljene pice, testenine, ribje in mesne jedi. V zgodovinskem središču Antwerpna, blizu katedrale, Groenplaats in Velike tržnice, se lahko potopite v avtentično italijansko vzdušje.
... so zdravi in okusni. Pripravljeni so iz najboljših surovin in so 100 % naravni, brez konzervansov in aditivov. Proizvajamo in izvažamo ekološke borovnice, sardele in ribje konzervirane izdelke, jogurte in mlečne sladice, sadne marmelade, ribje paštete, kuhane jedi iz stročnic, zamrznjene kroketke, sire, čokolade, topne kakave in čokolade za pitje. Imamo certifikate Ekolosko, Biosuisse, Global...
... losos in podobno so torej iz "dobrih hiš". Jasno je: Diederik natančno skrbi za kakovost tega, kar gre čez pult. Prodajalci v trgovini se ukvarjajo s pripravo jedi za na pot z ribami, školjkami in rakovicami. Nekatere od njih so na voljo skozi vse leto, vendar letni časi na presenetljiv način obarvajo praznično mizo.
...
Naprave za smetano podjetja Vaihinger se lahko uporabljajo za različne jedi in pijače, kot so:
- Cappuccino
- Koktajli
- Kreme
- Sladoled
- Eiscafé
- Pijača s čokolado
- Ribjejedi
- Mesne jedi
- Kava
- Sadne torte
- Smetana z hrenom
- Omake
- Sladice
- Juhe
- Torte...
Culinair Huis Vandeputte ponuja široko izbiro aperitivnih prigrizkov, juh, predjedi, hladnih jedi, sendvičev, pripravljenih glavnih jedi, svežega mesa, pečenega mesa v omaki, ribje fondue, mesno fondue, kitajsko fondue, mesno gurmansko in še veliko več, prav tako pa tudi sendviče, vse na voljo v njihovi trgovini v Zonnebeke.
SbraciaMole je rimska bracerija, ki se nahaja v rimskem kvadrilateru. Restavracija ponuja tipično rimsko kuhinjo v toplem in prijetnem okolju, na voljo pa je široka izbira jedilnika, vrhunski kulinarični programi, predjedi, glavne jedi in mesne ter ribjejedi, osebje pa je vedno prijazno. Vsak element spodbuja družabnost in rimsko kulinarično tradicijo. Specialiteta SbraciaMole je meso na žaru...
Hotel Glenn v Oostende, West-Vlaanderen, je majhno in romantično družinsko hotel s 20 sobami. Naše največje prednosti so naša gostoljubnost, prijetnost in občutek za tradicijo. Vaša gostiteljica Ingrid vas osebno sprejme. Naši uspehi so predvsem aranžmaji: če rezervirate štiri dni, je peti dan brezplačen s polpenzionom, ki vključuje predvsem ribje in morske jedi; poleg tega imamo različne formule gastronomskih vikendov in kolesarskih aranžmajev. Hotel Glenn v Oostende je mirno lociran, a le 50 metrov od morja in plaže ter na dosegu roke od bazena in teniških igrišč.
...ARGIS GALAC'SEA ponuja morske proizvode, cele ali predelane, zamrznjene, kot so ribe, školjke, mehkužci, školjke, dimljene ribe, glavonožci, žabe in kuhane ribje kocke.
Derycker Daniël je začel leta 1972 kot mesni veletrgovec. V 90. letih so v asortiman dodali zamrznjene ribje proizvode. Derycker ponuja širok spekter svežega mesa: govedina, svinjina, jagnjetina, divjačina in perutnina, pa tudi zamrznjeno meso in zamrznjeno ribo: ribje filete, oluščene kozice, gambere in škampe.
Že več kot 30 let se Ets.J.L.Lambert osredotoča na vrhunske izdelke za gurmane.
Ponudba obsega fino čaj in infuzije, olja in kisele, omake, aperitive, ročno izdelane ribje konzervirane izdelke ali neustavljivo foie gras ter najbolj okusne piškote, marmelade ali čokoladne tablice. Večina referenc prihaja iz Francije, kjer zasluge francoske kuhinje niso neznane. Vendar pa so tu tudi izdelki ročnih...
V naši ribji restavraciji v srcu Jordaan so trajnostna riba in sveži izdelki v središču pozornosti. Poleg naše specialitete Fish and Chips vsak dan pripravljamo (spremenljive) ribjejedi, ribjo enolončnico in prigrizke.
...restavracije in verige kavarn so začeli oblikovati svoje morske jedilnike z izdelki mezzeMarin in obdariti svoje najdragocenejše goste z okusi mezzeMarin. Sodelovanja, izvedena v HORECA kanalu, so blagovni znamki omogočila hitro rast tudi na področju veleprodaje hrane. Danes mezzeMarin nadaljuje s proizvodnjo, zavezana načelom hladne verige, brez kompromisov glede zdravja in okusa, z misijo, da ribjejedi...
Smo obrtno podjetje. Proizvajamo pripravljene jedi (samo glavne jedi in minestrone z 10 zelenjavami ter dodatkom testenin), ribje omake, gobove omake, mesne omake, zelenjavne omake, amatriciana, genovese pesto, vse ligurske specialitete. Delamo tudi z recepti, ki jih zagotovi stranka. Kljub veliki povpraševanju po izdelkih, ohranjamo nespremenjene obrtne postopke dela, podprte z modernimi proizvodnimi procesi. Zato smo sposobni ponuditi široko paleto izdelkov najvišje kakovosti z hitro in učinkovito storitvijo.