Turcia, Ankara
... najboljše storitve, natančno spremljamo nenehno spreminjajočo se in razvijajočo se tehnologijo ter nadaljujemo z našim delom. Zavedamo se pomena zadovoljstva strank in si prizadevamo za dvig naših strankam usmerjenih dejavnosti na višjo raven.
Francija, Saulieu
...dinamično podjetje za obdelavo, ustanovljeno leta 2008 s strani dveh dopolnjujočih se oseb, ki delata v panogi že več kot 25 let. Nahajamo se v Cote d'Or v SAULIEU, v srcu Burgundije, v regionalnem parku MORVAN. Opremljeni smo z računalniško krmiljenimi stroji (stružnica in obdelovalni center), izdelujemo vse vrste delov od 0,100 do 2000 kg v enotnih kosih, manjših, srednjih in velikih serijah.
...Od leta 2000 deluje podjetje BOL-AY TARIM pod blagovno znamko 'DEHA ISI SİSTEMLERİ', ki se ukvarja s proizvodnjo kotlov na trdna goriva in je vodilno podjetje v panogi s svojimi distributerji po vsej Turčiji in na Balkanu. Tehnologijo inverterja uspešno uporabljamo v naših kotlih. Z avtomatskim vžigom, patentiranimi modeli peči (goreče komore), sistemom za dovod goriva brez drobljenja v peč ter...
... ISO 9014, ki potrjujeta dobro delo in resnost podjetja. Imamo moderne in udobne prostore s površino več kot 2000 m2 ter razstavni prostor velikosti 500 m2, kjer si lahko ogledate skrbno izbrano pohištvo, stole in mize za modne in visoko kakovostne restavracije, zasnovane iz kovine, lesa, plastike ali usnja. Prav tako imamo pohištvo za hotele, še posebej raztegljive kavče in fotelje. Pokrivamo celotno državo, kar dokazuje raznolika strankarska baza, ki vključuje tako hotele in restavracije kot tudi podjetja. Prav tako izvajamo celovite projekte dekoracije z visokokakovostnimi renderji.
... Gupta SQL za SQL baze podatkov pod Windows, občasno tudi v Assemblerju, Clipperju oziroma dBase. - Quazar GmbH je uradni Novell Professional Developer ter trgovec Computer 2000 in pooblaščeni licencodajalec Microsoft DOS.
Nemčija, Hersbruck
...brezvzdrževano rešitvijo za označevanje revolucioniral trg. Sistem označevanja m600, ki uporablja tehnologijo tiskanja originalnih kartuš s črnilom Hewlett Packard, je industrija z navdušenjem sprejela. Neprestano nadzorovanje kakovosti in dolgoletne izkušnje v povezavi s proizvodnim mestom v Nemčiji zagotavljajo visoko zanesljivost in kakovost izdelkov.
Luxemburg, Kayl
... ustvariti vrt svojih sanj in iščete podjetje, ki vam bo pomagalo to uresničiti? Vaš vrt je morda že dobro urejen, vendar se ne želite ukvarjati z vzdrževanjem vašega zunanjega prostora? Za vse te potrebe je Spellini tukaj, da vas spremlja in vam pomaga uresničiti te različne želje in potrebe. Poleg tega vam lahko Spellini pomaga tudi pri namestitvi drugih raznolikih elementov za vaš zunanji prostor...
Švica, Zürich
Kloon je švicarsko podjetje za zunanje izvajanje razvoja programske opreme. Kloon ima od leta 2000 izkušnje z uspešnim zunanjim izvajanjem. Od leta 2007 Kloon upravlja svoj offshore center v Hanoju (Vietnam). V tem razvojnem centru Kloon ponuja programerje, oblikovalce in testere ter izvaja projekte za stranke v Evropi, Severni Ameriki in Aziji. Ponujene storitve so prilagojene malim in srednjim podjetjem. Kloon ponuja uspešno kombinacijo evropskega razumevanja kakovosti in usmerjenosti k strankam, ter ugodnih stroškovnih struktur in dostopnosti strokovnjakov.
Statele Unite ale Americii, Plantation
Chetu, ustanovljen aprila 2000, je vodilni ponudnik prilagojenih storitev razvoja programske opreme za podjetja vseh vrst po vsem svetu. Sodelujemo s podjetji vseh velikosti, da ustvarimo programske storitve, ki jih potrebujejo, ob tem pa ohranjamo najvišjo kakovost storitev za stranke in dostave. Naši strokovnjaki delajo z vsakim programskim jezikom in imajo obsežne izkušnje v specifičnih...
... z podjetniki, poslovneži in predstavniki sektorja iz različnih držav smo do avgusta 2020 postavili temelje blagovne znamke, ki prodaja izdelke v 20 državah in je rešitev za več kot 2000 podjetij po vsem svetu. Razlogi za to uspešnost, ki smo jo dosegli v manj kot enem letu, so vedno najvišja kakovost, trajnostne odnose s strankami ter inovativno in razvojno usmerjeno proizvodno razumevanje. Od...
Francija, Malemort
... potrebe svojih strank (Massiservices) ter z integracijo mednarodnih veletrgovcev in prodajalcev. V 2000-ih letih se je skupina Massilly okrepila preko podjetja Iberembal, specializiranega za konzervirane hrane, predvsem za zelenjavne in ribje izdelke. Nato je leta 2006 skupina prevzela dejavnost pločevinaste embalaže podjetja Safet Embamet. Danes skupina dosega več kot 200 milijonov € prihodkov, zaposluje več kot 1.200 ljudi v več kot 25 podjetjih, izključno na trgih kovinske embalaže.
Nizozemska, Haarlem
...Imamo že dolgoletne izkušnje z dolžniki, pa tudi z gospodarstvom. DC Incasso je svoje delo začel avgusta 2000. Pri nas se lahko obrnete na postopek izvensodne poravnave, torej na "navadno" komunikacijo z dolžnikom, informacije o izterjavi, ali je dolžnik dovolj kreditno sposoben. Opravljamo tudi obiske na domu z našo terensko službo, velike naloge pri "majhnih dolžnikih", posamezne naloge...
Belgija, Wommelgem
Cleanit je bil ustanovljen leta 2000 s strani Thomasa Allarda. Podjetje nudi svoje storitve v provinci Antwerpen in je specializirano za čiščenje pisarn in stopnišč. Cleanit vodi lastnik v pravem pomenu besede. Brez predstavnikov, prodajalcev ali različnih kontaktnih oseb. Le ena kontaktna oseba, ki vodi celotno organizacijo. Cleanit se ukvarja tudi s čiščenjem vaših bazenov ter z načrtovanjem, postavitvijo in vzdrževanjem vaših vrtov.
... - Proizvajalci pip - Proizvajalci ročajev za vrata - in mnoge druge industrije. Pretvarjamo visokokakovostne prevlečene abrazive od svetovno znanih proizvajalcev. Za polirne izdelke uporabljamo le najboljše materiale iz bombaža in sisala. Naša podjetje je edino podjetje, ki proizvaja nekatere posebne izdelke (kot so Jumbo neprepletene flap kolesa do dolžine 2000 mm in premera 500 mm ali široki abrazivni trakovi do širine 3000 mm z neskončnimi dolžinami.
Združeno kraljestvo, Scunthorpe
CSP Technology Ltd, ustanovljen leta 2000, je vodilni proizvajalec in dobavitelj kamer. Vsi naši izdelki so polni 1080P visoke ločljivosti, ki vključujejo kamere za vozila, monitorje za vozila, snemalnike, monitorje za bočna ogledala, dodatke za kamere in morsko opremo. Našo pot smo začeli z izdelavo in prodajo prikritih in vandalom odpornih kamer. Osredotočeni smo na proizvodnjo v Združenem...
Belgija, Tournai
... Henry Studio veliko delal na mednarodni ravni, z širokim spektrumom področij uporabe (tekstilna industrija, prêt-à-porter, visoka moda, dekoracija, stenske obloge, kostumi, plastične umetnosti). Studio je pridobil visoko raven strokovnosti pri oblikovanju in izvedbi nenavadnih, edinstvenih in ekskluzivnih projektov.
Madžarska, Juta
Naša podjetje deluje z velikim uspehom od leta 1976. Oskrbujemo naše zadovoljne stranke s po meri izdelanimi, vezenimi zastavami in transparenti, med katerimi je več kot 1500 lokalnih svetov in 2000 drugih podjetij. Ponosni smo, da ponujamo kakovostne vezenine zastave po zelo dostopnih cenah. Naše zastave in transparenti so prisotni v večini evropskih držav, na največjih praznovanjih, dogodkih in...
Belgija, Samrée (La Roche-en-Ardenne)
Majhno družinsko podjetje, Cyril Chocolat, se začne s proizvodnjo vrhunskih praline, ki se prodajajo v sistemu veleprodaje v najlepših pekarnah, pod oznako „domače praline“. V iskanju novosti in izvirnosti je Cyril Chocolat leta 2000 pridobil profesionalni tiskalnik. S tem novim materialom je čokoladnica Cyril razvila paleto čokoladnih tablic in mini čokoladic različnih velikosti, z embalažo po...
Turcia, Istanbul
... nujne v sodobnem času, in na koncu so začeli svojim strankam nuditi najboljše storitve z najnovejšo tehnologijo LED izdelkov. V letih so s prodajo in podporo po prodaji ustvarili portfelj strank, ki je dosegel 2000 po vsej Turčiji. Izkoristili so prednost uvoznika in imeli priložnost, da natančno spremljajo vse svetovne trende. Mnoge izdelke iz svoje ponudbe, ki obsega več kot 1000 izdelkov, so prvič predstavili Turčiji.
Turcia, Istanbul
...katerim smo nudili oblikovalsko in aplikativno podporo na področju fair oglaševanja, v obdobjih, ko so bile brez rešitev. Prostovoljna podpora, ki smo jo nudili, je pripeljala do ustanovitve podjetja Perge Arhitektura. Poleg tega smo združili moderno arhitekturo in klasično arhitekturo preteklosti na istem mestu z izkušnjami, ki smo jih pridobili iz konceptualnih oblikovanj pisarn.
Bolgarija, Sofia
... 2000 x 1000 mm. Izdelujemo plošče, detajle, konzole, ornamente, celo celotne slike po želji stranke, ki bi koristile podjetjem, ki se ukvarjajo z obdelavo kovin, kovinskimi konstrukcijami, policami, kovanjem železa itd. Upogibanje pločevine do 2,5 mm. Varjenje z optimalno kakovostjo in ceno.
Poljska, Jarosław
... izdelkov. Ortopedski vzglavniki za podporo vratu in postelje so bili vključeni v našo ponudbo leta 1999. Leta 2000 je bila prvič izvedena proizvodnja silikonskih izdelkov. Naše podjetje služi različnim sektorjem s svojimi izdelki iz tkanin, pletenin, silikona in ortopedskih vzglavnikov, prvo pomočjo in potrebščinami, medicinskimi nogavicami, invalidskimi vozički, podporami za kolena in meča, pasnimi in telesnimi korzeti, podporo za vrat, ter nosilci za ramena in roke, katerih glavna sestavina je neopren (ortopedski centri, bolnišnice, športni centri, trgovski centri, hoteli, spominki itd.).
Združeno kraljestvo, Hamilton
Družinsko vodena agencija za oddajanje in nepremičnine, ki vam nudi prilagojeno osebno storitev. Pokrivamo območja v Južnem in Severnem Lanarkshireu. Ustanovljeni smo bili leta 2000 in pomagali smo tisočim ljudem najti njihov popoln dom. Smo popolnoma akreditirana agencija za oddajanje preko LAS (Akreditacija najemodajalcev Škotske). Ponujamo vrsto storitev, vključno z nepremičninsko agencijo, upravljanjem portfelja in oddajanjem komercialnih nepremičnin, pokrivamo območja, kot so; Hamilton, Motherwell, East Kilbride, Uddingston, Wishaw, Bothwell, Blantyre, Bellshill itd.
Italija, San Bonifacio
... optimalno delovanje izdelkov: od storitve prilagojenega oblikovanja do pomoči pri polaganju, od vzdrževanja do tehničnega in oblikovalskega svetovanja. Podjetje je certificirano po standardu UNI EN ISO 9001:2000 (Vision 2000) in je leta 2004 med prvimi italijanskimi podjetji v panogi, ki je pridobilo certifikat za sisteme ravnanja z okoljem UNI EN ISO 14001:2004.
Združeno kraljestvo, London
Agencija za internetni marketing, ki ponuja promet iz iskalnikov preko organskih uvrstitev in oglasov Pay Per Click. Glavna specializacija je lokalni SEO. London SEO Guy je agencija za internetni marketing, specializirana za lokalni organski SEO, ki prinaša ciljan promet iz iskalnikov preko organskih in oglasov Pay Per Click. Naša glavna specializacija je lokalni SEO. Naš glavni SEO svetovalec se ukvarja z optimizacijo in uvrščanjem spletnih strani lokalnih podjetij v Londonu od leta 2000.
Belgija, Liège
Od svoje ustanovitve leta 2000 se Atelje DSH izstopa na nacionalni in mednarodni ravni z zmožnostjo upravljanja projektov različnih obsegov in kompleksnosti. DSH je specializiran za upravljanje različnih programov gradnje in prenove visoke kakovosti. Projekti visoke kakovosti so predvsem izvedbe stanovanj, trgovin, pisarn in javnih infrastrukturnih objektov. Danes se Atelje pozicionira tudi na novih področjih dejavnosti, kot so upravljanje projektov, razvoj projektov in mednarodno svetovanje.
Turcia, Konya
... arabščine v turščino google prevod turčija iz arabščine v turščino prevod turčija iz turščine v arabščino z glasom delovna mesta za prevajalce turčija iz arabščine v turščino prevajalec turčija iz arabščine v turščino spletni prevod turčija iz arabščine v turščino prevod turčija iz turščine v arabščino s fotografijo prevod turčija iz arabščine v turščino google prevod turčija iz turščine v arabščino google prevod turčija iz turščine v arabščino z glasom prevod turčija iz turščine v arabščino z glasom...
Poljska, Zbrudzewo
... kemije in čistilnih sredstev nas postavlja med vodilne blagovne znamke na trgu. Poleg tega široka ponudba izdelkov izhaja iz profesionalizacije naše ponudbe. Proizvajamo sredstva, ustvarjena natančno za njihove specifične namene, in ne malo učinkovitih univerzalnih pripravkov. Zato vas z zaupanjem vabimo, da izkoristite našo ponudbo. JURGA - začutite kemijo z nami!
Turcia, Aksaray
Na začetku 2000-ih let smo se srečali s sektorjem plastične embalaže, ki nam je skupaj z našimi izkušnjami s kovinsko embalažo prinesel nov zagon. Od takrat naprej nenehno širimo našo ponudbo in danes proizvajamo triangelne, okrogle, kvadratne, cilindrične kvadratne in pravokotne embalaže v razponu od 500 ml do 20000 ml. Z našim osrednjim uradom in skladiščem v Konji ter proizvodnim obratom v...
Italija, Udine
Dejavnost, ustanovljena leta 2000, z namenom sodelovanja in podpore strokovnim pisarnam pri načrtovanju arhitekturnih objektov, kot so stanovanjske, komercialne in industrijske zgradbe. Sprva je dejavnost delovala v 2D okolju, vendar se je z razvojem programske opreme in kasnejšimi zahtevami strank usmerila in specializirala v 3D okolje, kjer ponuja storitve tridimenzionalnega modeliranja...

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play