Francija, Laissac
...3 mesece shranjevanja pri sobni temperaturi pred odprtjem. Mesnine brez nitritov, izdelane v naši delavnici v Laissacu, v Aveyronu. Ročna izdelava po starem receptu z le 3 sestavinami: svinjina ali govedina, sol iz Guérande, poper Kampot IGP iz Kambodže. Deska mesnin, sestavljena iz: - 1 Popina „Marmite“ klobasa (300g) - 2 Popini lonzo (2x70g) - 2 Popini coppa (2x70g) - 2 Popini svinjske nogice (2x70g) - 2 Popini sušeno goveje meso (2x60g) DLC: 90 dni Izvor: Laissac, Aveyron Teža: 840g...
Belgija, Waterloo
...Proizvajalec foie gras, terin in artisanalnih mesnin od leta 1984. Profesionalci ali posamezniki: ponujamo vam široko paleto domačih izdelkov, da boste lahko preživeli prijeten trenutek s svojimi gosti. Pri Quality & Tradition se lahko oskrbite z množico vrhunskih izdelkov, kot so foie gras, terine, divjačina, fileti ter številni dodatni izdelki.