...Naturland je razvil posebne standarde za ekološko kmetijstvo in podeljuje svojo oznako tistim izdelkom, ki so proizvedeni v skladu z naravo in okoljem po teh kriterijih. Surovina za Naturlandsladkor, sladkorni trs, zahteva temperature nad 20 °C za rast in se zato goji le v državah s tropskim ali subtropskim podnebjem. To še posebej poudarja pomen nadzora nad spoštovanjem določenih standardov in pogojev, pod katerimi se surovina goji. Naturlandsladkor je podvržen strožjim kriterijem kot konvencionalni ekološki izdelki.
...Rjavi sladkor iz cvetov kokosove palme, brez rafinacije. Sladek in blag okus z rahlim vanilijevo-karamelnim odtenkom. Idealno za sladice, čaj in kavo, napitke, smutije in koktajle.
Ta ekološki kokosov sladkorNaturland se pridobiva iz cvetov kokosove palme. Sirup se skuha in nato zdrobi, dokler ne doseže tipične sladkorne teksture. Kokosov sladkor ne okusi po kokosu, temveč je sladek in blag z...