Francija, Montauroux
Že tri generacije, BISCUITERIE WHITE MARK izdeluje izdelke, ki razveseljujejo tako male kot velike. Kljub modam in trendom smo vedno ostali zvesti eni stvari: kakovosti sestavin! Danes smo se odločili, da se postavimo v službo strokovnjakom: - Ste na začetku projekta pekarne in želite posvetiti pozornost marketingu in komercialnemu delu, ne da bi tvegali naložbe v opremo in izgubljali veliko časa...
Belgija, Moen
Koekjes Bossuyt je belgijska obrtna pekarna. Tu boste našli tradicionalne piškote, kot so kvadratni marmelada, frangipane, vaflji in skale. Edinstveno pri Koekjes Bossuyt je, da so večina piškotov na voljo v treh različnih kategorijah: tradicionalni, ekološki ali brez dodanega sladkorja. Za nas je obrtništvo ključnega pomena. Ostajamo zvesti našim tradicionalnim receptom, hkrati pa moderniziramo ...
...Torte z ricotto so posebnosti naše tradicije. Priprava Sveža ricotta se dobro osuši in odcedi v hladilnih celicah, nato se zmeša z ustreznim deležem sladkorja in se postavi v sterilne vedra. Po pakiranju se vedra prenesejo v tunel za hitro hlajenje, s to operacijo se v nekaj urah sladkana ricotta krema ohladi na temperaturo -18 °C in se hrani v posebnih celicah. Ta postopek omogoča pridobitev izdelka visoke kakovosti. Na voljo v formatih: Kg 1,2 (posamezna embalaža) in tortica za enkratno uporabo teže 110 g (embalaža po 12).
...Božični čas je čas za stollen. Da ostane ta okusna torta dolgo sveža, jo je treba shranjevati v OPP zloženki. Tudi drevesni kolač, pecivo, testenine, kruh, suho sadje, začimbe ali stročnice se odlično pakirajo v to. Ta kakovostna embalaža za živila je lahko izdelana iz različnih folij, najpogosteje pa iz biaxialno raztegnjene PP folije (OPP). Ustrezna obdelava folije, kot je akrilna prevleka ali...
...Božični čas je čas za stollen. Da ostane ta okusna torta dolgo sveža, jo je treba shraniti v OPP zložljivo vrečko. Tudi božični kolač, pecivo, testenine, kruh, suho sadje, začimbe ali stročnice se odlično pakirajo v to. Ta kakovostna embalaža za živila je lahko izdelana iz različnih folij, najpogosteje pa iz biaxialno raztegnjene PP folije (OPP). Ustrezna obdelava folije, kot je akrilna prevleka...
... stranko sta in bosta še naprej velika prednost, ki zagotavlja kontinuiteto tega odnosa. Specialiteta je izjemno okusna torta. Pasticceria Pierrot ponuja različne izdelke, narejene iz visokokakovostnih sestavin: regionalne sladice, poročne in obhajilne torte, bifejska slaščica, sveža in suha slaščica, torte za rojstne dneve, sladke slaščice.