...Pšenične drobtine so zdrobljena pšeničnazrna. Glede na način predelave pšenice in velikost zrn so pšenične drobtine razdeljene na vrste in številke. Št. 1 je največja, sestavljena iz podolgovatih jedrc z zaobljenimi konci, št. 2 je srednja, sestavljena iz zdrobljenih delov ovalno oblikovanega jedra, št. 3 in 4 pa sta sestavljena iz manjših zaobljenih delcev.
... delcev – ne več kot 40 mikronov – in skoraj popolni odsotnosti vlaknin ter delcev lupine vsakega zrna. To moko naredi zelo mehko in zračno, vendar je z vidika prehrane ta sorta najmanj koristna. Vsebuje veliko kalorij, ki jih vlaknine nikakor ne kompenzirajo, temveč so v sosedstvu z glutenom. Kljub svoji kulinarični privlačnosti so izdelki iz moke najvišje kakovosti delikatesa z zelo malo koristi.
Če želite več informacij, se obrnite na našega managerja.
...Pšeničnazrna 4. razreda (za krmila za živali)
Vlažnost 14%
Nečistoče 2%
Beljakovine 9%
Izvor: Ukrajina
100 - 10.000 MT
Logistika: FCA, DAP, FOB. Cestni, železniški in pomorski prevozi. Možno je pakiranje v velikih vrečah za majhne količine.