...Mi:
- gojimo črne ribez na naših lastnih poljih
- obiramo in zamrzujemo v najkrajšem možnem času
- preverjamo, sortiramo, pakiramo in skladiščimo
- skrbimo, da je dostava hitra, oskrba trajnostna in sledljiva
Črni ribez je na voljo v različnih razredih: razred 1., razred 2., kakovost za stiskanje.
Pakiranje je odvisno od zahtev stranke: 1x10kg, 4x2,5kg, 1x25kg.
Dostava v 2-3 dneh od naročila. Ponujamo FCA, DAP, FOB, CIF pogoje dostave.
... sladek okus, nekoliko astringenten.
Kako se proizvaja?
Sublimacija iz Panfruit je inovativna metoda sušenja svežih jagod, sadja in zelenjave, pri čemer se ohranjajo koristne, okusne in aromatične lastnosti izdelkov. Da bi izdelali prašek iz rdečega ribez, so naši kmetje nadzorovali kakovost pridelanih jagod, marljivi tehnologi pa so izbrali in zamrznili naravno sadje. Nato so jih skrbno posušili in zmleli. Tako se je pojavila organska in hranljiva delikatesa.
...Mešano - 3 vrste medenih ploščic.
Sestavine: črni ribez (aronija), oreščki in suhe slive (skupaj 12 ploščic po 40 gramov).
Ploščica vsebuje več kot 1/3 naravnega medu, ki ohranja vse vitamine in minerale zaradi tehnologije proizvodnje (med ni izpostavljen toplotni obdelavi pri visokih temperaturah).
Ploščica je oblikovana z metodo hladnega stiskanja, kar pomeni, da mešanica koristnih...
Zbieramy świeże dzikie surowce w czystej ekologicznie okolicę na podstawie zezwoleń leśnych. Surowce roślinne zbierane w różnych regionach Ukrainy, w tym tych, które otrzymują certyfikat środowiskowy. Zbiór odbywa się w Karpatach, Wołyniu, Polesiu, Podolu. Następnie surowcy są przetwarzane na liniach suszenia. Naturalne suszone zioła, korzenie, owoce i warzywa, a także proszki z nich są produkowan...
...Oxxy+ je inovativen dodatek, razvit na podlagi sredozemske prehrane, ki ob dnevnem uživanju zadostuje priporočilom za 5 obrokov sadja in zelenjave.
Shranjevanje:
Koncentrat 11 vrst sadja: (50-60%) rdeče in bele grozdje, borovnice, grenivke, papaja, ananas, jagode, jabolka, marelice, češnje, pomaranče, črni ribez.
Koncentrat 11 vrst zelenjave: (30-40%) zeleni čaj, korenje, paradižnik, brokoli, bela zelje, čebula, česen, pšenični kalčki, šparglji, olive, kumare.
Visoka raven antioksidativne aktivnosti (ORAC) >5 000 mmole TE/g...