Španija, Dicastillo, Navarra
...Kislo jabolčno vino je izdelano iz jabolčnega kisa in rastlinskih sestavin, kot je tartuf, pakirano s fizičnimi procesi. Gre za ekskluziven izdelek, zelo aromatičen z neprimerljivo okusom črnega tartufa, ki ga naredi popolnega in očara tudi najbolj zahtevne brbončice. Z popolno teksturo ter prijetnim vonjem in okusom črnega tartufa, je zelo privlačen za oblačenje vseh vrst jedi, še posebej solat, surove zelenjave in kuhane zelenjave, jajc, mariniranega mesa in lahke divjačine, carpaccio, mesa, špagetov, paštet, sirov, sladic,...
Francija, Roubia
Zgodba vinogradov Kandler se je začela pred 30 leti, ko se je naša franco-nemška družina odločila kupiti zapuščena zemljišča v zaledju Minervois pri Roubii, med zemljo in morjem, med srednjeveškim mestom Carcassonne in Kanalom Midi. Château Tourril nosi ime po "Pierre du Tourril", stari rimski signalni stolp, ki že 2000 let nadzira to območje garrigue. Druga generacija je prevzela vodenje leta 201...
Francija, Paris
...Semolina iz trde pšenice, Jajca 30%, Prah rdeče pese, Vino Barolo DOCG 2%. Lahko vsebuje sledi mehkužcev. Za približno 3/4 oseb. 6/7 minut kuhanja v veliki količini vrele slane vode. Odcedite in začinite. Priporočamo omako s tartufi (bele ali črne), z mesom, z zelenjavo. Rdeče vino (Barolo, Nebbiolo d'Alba, Dolcetto d'Alba) ali belo vino (Roero Arneis, Gavi di Gavi) iz istega terroirja bosta ustvarila popolno kombinacijo. Ean13:3701511702359 Referenca:TagliatelleBioVinItalie1...
Francija, Auxerre
...Usta Po izrazitem napadu vino ponuja fine in svilnate tanine z lepo širino. Zaključek je izjemno eleganten. Ujemanje jedi in vina: file govedine, jajca na oko s tartufi. Vinifikacija: ročna trgatev. Maceracija traja od 15 do 30 dni. Zorenje v novih sodih 100% od 18 do 22 mesecev. Oko: zelo intenzivna bordo barva z črnimi odsevi. Nos: note zrelega sadja. Nasvet enologa: servirajte pri 16°C...
Francija, Arles
...L'artisan Popol Priprava kulinaričnega aromatiziranega balzamičnega kisa s tartufi. Sestavine: balzamični kis iz Modene IGP 6% kislosti 98% (vino, grozdni mošt, barvilo E150d, sulfit). naravna aroma črnega tartufa 2%.
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo