...Učinkovitost na uro: 650 kg.
V opremi: mreža 6 mm in inox nož.
Splošne značilnosti:
Inovativni superkompaktni hladilni sekljalnik, tiha, močna in zanesljiva naprava, izdelana iz nerjavnega jekla AISI 304.
Ekskluzivni hladilni sistem s termoelektričnim modulom (70 Watt) ali z "Peltierjevim učinkom" (brez kompresorja, brez plina), varčevanje z energijo, hlajenje poteka na vratu in na ustju...
...Salume DOP na osnovi svinjine, ekskluzivno iz območja Piacenza. Meso, pridobljeno iz svinjske vratu, je ročno natlačeno v naravno črevo in zrelo vsaj 90 dni, ima sladek in prijeten okus ter je glavna sestavina predjedi in aperitivov.
...Celo piščanec
Svež celo piščanec
Celo piščanec brez vratu in drobovine (100 % naravno)
Celo piščanec je eden najlažjih načinov, kako svoji družini zagotoviti dobro uravnotežen in cenovno dostopen obrok. Celi piščanci Brazil Chicken so zagotovljeni, da bodo sočni in okusni, mi pa odstranimo drobovino in vrat, tako da vam ni treba. Preprosto skuhajte in odstranite meso ter že ste pripravljeni na ustvarjanje okusne recepture.
Najboljši dobavitelji piščancev iz Brazila:
Dobavitelji piščancev iz Brazila
Izvozniki piščancev iz Brazila
Proizvajalci kakovostnih piščancev
Halal odobreno
Inšpekcija SGS...
... kostjo v rezinah 3-4 cm
Kos jezika
Visoka rebra
Kostni mozeg palica TK
Kostni mozeg rezan 5 cm TK
Prsni koš brez kosti
Prsni koš brez kosti - PAD
Kos brez kosti 80/20
Kos brez kosti 70/30
Bavette PAD
Flank steak PAD
Telice predelane mesne izdelke
R1 odseki
98/02 odseki
95/05 odseki
90/10 odseki
85/15 odseki
85/15 odseki vratu TK
80/20 odseki
70/30 odseki
Pretok mesa 90/10
Meso maščoba
Telice zadnji del kosi
Stegna 3' rez
Zgornji del stegna s pokrovom 8+
Zgornji del stegna brez pokrova...
...Capocollo Calabrese se pridobiva iz zgornjega dela vratu svinje in dela rame. Meso se solji in ročno masira, nato pa se napolni v naravno črevo in zori več kot 90 dni pri nadzorovani temperaturi in vlažnosti. Med soljenjem se dodajajo začimbe in aromatična zelišča, značilna za kalabrijsko recepturo, med katerimi je tudi nepogrešljiv mleti čili.
Kategorija: Kalabrijski mesni izdelki
TEŽA: 500/550g
Teža: 0.550 kg
Sestavine: Svinjsko meso, Sol, Naravne arome in začimbe
Sladkorji: dekstroza in saharoza
Antioksidanti: E301
Konservansi: E250-E252...
...Ekološka coppa iz Ferme de la Rousse je narejena iz vratu. Meso je aromatično in nežno. Uživamo jo lahko surovo v tankih rezinah kot predjed, pečeno pa se odlično poda k raclette ali brunchu.
...Procureur prave zunanje svinje, neposredno od kmeta.
Procureur fileti so narejeni iz vratu/ramena svinje. To je lepo temno obarvano meso z lepim marmoriranjem. Procureur je pravzaprav ramenska kotleta, vendar brez kosti in pogosto nekoliko tanjše narezana. Je zelo mehko in sočno meso z obilico okusa.
Prodajamo tudi velike kose procureurja za žar, na primer za pulled pork.
Izvor:
Meso prave...
...TK telečji rolada, ročno zvita, teža kosa cca. 4 kg, brez odrezkov, vsak ovitek posebej zavezan, kar omogoča enostavno porcijoniranje
Artikelnummer: 040732
Osnovna VPE: kg / KTN / LAG / PAL / ST
Skupina izdelkov: 05 - TK-meso / 100 - TK-govedina
Sestavine: telečje meso (100%)
Prehranske značilnosti: Brez deklariranih dodatkov, Brez deklariranih alergenov
Povprečne hranilne vrednosti na: 100 g...
Blagovna znamka Pivac je sinonim za visokokakovostne sušene dobrote, med katerimi naš domači pršut (Dalmatinski pršut), panceta (Dalmatinska panceta) in sušeno meso iz vratu (Kraški vrat) zasluženo in ponosno zasedajo prvo mesto. Kmalu bomo praznovali 60 let obstoja in uspešnega delovanja. Zato želimo deliti svojo zgodovino, tradicijo, kakovost in prihodnost z veliko družino strank in prijateljev...