Gigondas Trésor - Domaine Brunely - RHÔNE DOLINA
Vinifikacija
Ročna trgatev. Delno odstranjevanje pecljev. Maceracija od 28 do 35 dni s kontrolo temperature (od 26° do 30°). Pnevmatsko stiskanje pri nizkem tlaku (manj kot 1 bar). Zorenje od 18 do 24 mesecev v betonskih posodah. Stekleničenje v lastni režiji, v naših kleteh. Zorenje v steklenicah, 6 mesecev pred prodajo.
Skladnost hrane in vina
začinjene jedi, rdeče meso, pečen kapon z kostanjem, divjačinski ragù, Parmentier z račjim mesom, pečen goveji file v skorji, čokoladna fondue
Pakiranje
Cena na enoto, prodaja po kartonu s 6 steklenicami, lahko mešate z drugimi cuvéeji iz posestva, brez stroškov dostave.
Nasvet enologa: postrežite pri temperaturi med 16 in 18°C
Domaine: Domaine Brunely
Appellation: Gigondas
Kmetijstvo: Visoka okoljska vrednost
Oznaka: Kontrolirana oznaka porekla