Izdelki za proteinpulver (5)

Individualni Beljakovinski Izdelki

Individualni Beljakovinski Izdelki

Izberite med različnimi okusi, kot so vanilija, čokolada, arašidovo maslo, torta za rojstni dan in še več, ali se odločite za nesladkano mešanico beljakovinskega praška, ki ustreza vašim potrebam.
Kazein in Kazeinati - Kisli Kazein in serija Emulac®

Kazein in Kazeinati - Kisli Kazein in serija Emulac®

Na osnovi posnetega mleka MEGGLE proizvaja kisli kazein in kazeinate za različne aplikacije v živilski industriji. Precipitacija kazeina je posledica nadzorovane zakisane čistega, pasteriziranega posnetega mleka. V kontinuiranem in higienskem procesu se skuta opere, posuši in preseje/mleti na standardizirano velikost delcev. Kazeinati so pretvorjene in raztopljene frakcije kazeina. Z nevtralizacijo kislega kazeina z alkalnimi raztopinami, ki ji sledi ekstrudiranje, se proizvaja kazeinat. Značilnosti in koristi: - Primeren za širok spekter aplikacij - Stabilen pri visokih temperaturah - Močne emulgirne lastnosti - Zelo dobra topnost - Izboljšanje teksture - Prehransko kakovostna beljakovina - Raztopljiv pri uporabi alkalne raztopine - Kisli kazein se lahko uporablja za proizvodnjo kazeinata
Beljakovinski spojini - MTM® serija

Beljakovinski spojini - MTM® serija

MEGGLE-ova MTM-serija ponuja visokokakovostne beljakovinske spojine za funkcionalno uporabo v mlečnih izdelkih kot stabilizator ali hranilno obogatitev beljakovin. Poleg našega znanja za učinkovito uporabo nudimo visoko raven usmerjenosti k strankam in izdelke, prilagojene potrebam strank. Značilnosti in koristi: - Povečanje viskoznosti - Preprečevanje sinereze - Dobre lastnosti vezave vode - Gladka tekstura - Kremast občutek v ustih - Svilen sijaj površine - Izboljšana stabilnost pri shranjevanju - Enostavna uporaba
Koncentrat sirotkinih beljakovin - serija Globulal®

Koncentrat sirotkinih beljakovin - serija Globulal®

Poleg visoko kakovostnega vira beljakovin naš WPC ponuja tudi izjemno funkcionalnost. Z ultrafiltracijo sirotkinih beljakovin in sušenjem s pršenjem proizvajamo našo sirotkino beljakovinsko koncentracijo, imenovano GLOBULAL. Naša ponudba vključuje WPC 70 ter WPC 80 v različnih variantah. Značilnosti in koristi: Pripravljeno iz mleka Visokovredni vir beljakovin Na voljo visoko gelirna različica Odličen profil aminokislin Brez glikomakropeptida Oblikovanje strukture med segrevanjem Povečana sposobnost vezave vode in podaljšana življenjska doba Povečanje lastnosti zgostitve v sladicah, prelivih in omakah Nadomestilo za jajca v pekovskih izdelkih