Izdelki za proteinpulver (34)

Beljakovinski Prah iz Lanenih Semen GD Light Gold Ekološki

Beljakovinski Prah iz Lanenih Semen GD Light Gold Ekološki

Zakaj laneno seme? Laneno seme je vir omega-3 maščobne kisline, imenovane alfa-linolenska kislina, ki pomaga vzdrževati normalne ravni holesterola v krvi. Je najbogatejši prehranski vir te esencialne maščobne kisline. Poleg tega laneno seme vsebuje beljakovine, več vitaminov B in je zelo bogato z minerali, kot so tiamin, magnezij, kalij in fosfor. Uporaba lanenega semena Laneno seme je zelo bogato z vlakninami. Je odlična dopolnitev napitkom in obrokom za ljudi, ki veliko telovadijo ali želijo pridobiti na teži.
BIO Chlorella Prah 50% Beljakovin; Chlorella (Chlorella Vulgaris) Prah Ekstrakt - Chem2Market GmbH

BIO Chlorella Prah 50% Beljakovin; Chlorella (Chlorella Vulgaris) Prah Ekstrakt - Chem2Market GmbH

Kakovost: za živila Obdelani rastlinski del: alga/cela rastlina Ekstrakcijsko sredstvo: etanol in voda Nosilec: maltodekstrin Chlorella je enoceli sladkovodna alga, ki je zaradi svoje visoke hranilne vrednosti, vključno s proteini, vitamini in minerali, ter njenih potencialnih razstrupljevalnih lastnosti, obravnavana kot superhrana. Naši izdelki se prodajajo kot tovor. Pri večini naših izdelkov je minimalna količina naročila 25 kg. Vzorce lahko zagotovimo. Poleg tega je Plants2Market BIO in HACCP certificiran ter od konca septembra 2023 tudi DIN EN ISO 9001:2015 prvotno certificiran. Nudimo tudi naslednje izdelke: Acerola Ackerbohne Acker-Schachtelhalm Afrikanška črna fižol Alant Alfa-lipoična kislina Amla Artičoka Ashwagandha Astaksantin Baldrijan Bambus Beta glukan BIO brezin list BIO brazilski mandljevec BIO kopriva BIO brokoli
Ekološki Prah Grahovih Beljakovin - Kupiti Ekološki Prah Grahovih Beljakovin? | Velikoprodaja | VehGroshop | Na debelo

Ekološki Prah Grahovih Beljakovin - Kupiti Ekološki Prah Grahovih Beljakovin? | Velikoprodaja | VehGroshop | Na debelo

Proteinski prašek iz graha: Proteinski prašek iz graha se začne z ekološko pridelanimi rumenimi grahi, Pisum sativum ssp. arvense, znanimi kot poljski ali suhi grah. Ti se razlikujejo od graha (Pisum sativum ssp. Hortense) po svoji gladki površini. Postopek proizvodnje: Po žetvi se grah izbere, očisti in tekoče obdeluje. Ekstrakcija beljakovin poteka s pomočjo dvojnega ločevalnega postopka: čista beljakovinska tekočina se odcedi in nato očisti. Nato se posuši, preseje, kontrolira in pakira za pošiljanje.