Embutidos La Hoguera S.A. je agroživilsko podjetje, ki je začelo s svojo dejavnostjo leta 1986, kot nadaljevanje celovitega projekta, ki zajema celotno verigo od pridelave prašičjega mesa, klavnice, prostora za razkosavanje, do predelave izdelkov.
Filozofija, s katero smo začeli ta projekt, je izhajala iz štirih partnerjev z idejo ustvariti dodano vrednost pridelavi prašičev in hkrati ustvariti d...
...Najplemenitejši kosi naših iberskih prašičev, kot je iberska presa, so tisti, ki se uporabljajo za ročno proizvodnjo našega Premium Salchichóna "Naravno" iz svinjine, krmljene z žačkami. Intenziven vonj, sočna tekstura in posebna ravnotežja med maščobo, pustomeso in črnim poprom dajejo temu izdelku subtilno naravno delikatnost, predstavljenem v "Premium" formatu.
SKU: 515000
Teža pošiljke: 0,7 kg...
... vino, napolnjen v naravno črevo.
Neto teža: 0,350 g.
Pogoji distribucije in prevoza: Pri sobni temperaturi ni omejitev. Če je vakuumsko pakirano pri temperaturi pod 5ºC. Priporočena temperatura za uživanje je 15º-18ºC.
Postopek priprave: Izbira, mletje, gnetenje, polnjenje, zorenje, rezanje in pakiranje.
Sestavine: Pustomeso iberskega svinjskega mesa, pimentón D.O la Vera (Cáceres), sol, česen, origano in konzervansi.
Neto teža: 0,350 g.
OD LETA 1983
Podjetje Productos Cárnicos BRISA, S.L. je družinsko podjetje, ki se nahaja v Guijuelu, z več kot 35-letnimi izkušnjami na področju izdelave vrhunskih iberskih izdelkov.
Njihovi začetki segajo v marec 1983, v majhno tovarno velikosti približno tisoč kvadratnih metrov v središču vasi Guijuelo. Kraj, kjer so bile zgrajene prve prostore, je bila nekdanja tovarna foie gras, imenovana BR...
...To je del svinjine, ki je najbližje glavi. Šteje se za pustomeso (z manj maščobe) in je idealno za pečenje cele z začimbami in svinjsko mastjo, da se oblikuje hrustljava in okusna skorja. Dobro ga je treba skuhati, da ne ostane surov znotraj. Ko je pečeno, ga pustimo, da se ohladi, preden ga narežemo, da se ne razpade na majhne koščke in ima popolno predstavitev. Priporočamo kuhanje brez odmrzovanja. Kot vsi naši izdelki, ne vsebuje alergenov in le naravne sestavine.
...Šunka serrano pasme Duroc s 18-22 meseci zorenja, izdelana v Teruelu - Šunka serrano Gran Reserva pasme Duroc z zorenjem, ki ni krajše od 18 mesecev, je izdelana v provinci Teruel. Gre za masten izdelek z veliko infiltracijo maščobe v pustomeso, zahvaljujoč križanju z Duroc prašiči. Vse naše šunke izvirajo iz živali, ki jih vzgajamo sami, kar nam omogoča ohranjanje homogene in visoko kakovostne linije izdelkov. Je izdelek blagodejnega okusa, intenzivne arome in nizke vsebnosti soli, s povprečno visoko težo in visokim odstotkom maščobe.