Španija, Montcada i Reixac-Barcelona
... "cordón de lomo", kar mu daje edinstveno teksturo in visoko vsebnost puste mesa, idealno za različne kulinarične priprave. Njegova teža se giblje med 150 in 225 grami, kar ga naredi popoln rez za pečenje, žar ali gurmanske jedi. Prašiče iberijce, vzrejene na prostem in hranjene z želodom, zagotavljajo meso odličnega okusa in sočnosti. Idealno za tiste, ki iščejo pristno iberijsko izkušnjo v vsakem ugrizu.
Španija, Guijuelo (salamanca)
...Najplemenitejši kosi naših iberskih prašičev, kot je iberska presa, so tisti, ki se uporabljajo za ročno proizvodnjo našega Premium Salchichóna "Naravno" iz svinjine, krmljene z žačkami. Intenziven vonj, sočna tekstura in posebna ravnotežja med maščobo, pusto meso in črnim poprom dajejo temu izdelku subtilno naravno delikatnost, predstavljenem v "Premium" formatu. SKU: 515000 Teža pošiljke: 0,7 kg...
Španija, San Pedro Manrique (soria)
Embutidos La Hoguera S.A. je agroživilsko podjetje, ki je začelo s svojo dejavnostjo leta 1986, kot nadaljevanje celovitega projekta, ki zajema celotno verigo od pridelave prašičjega mesa, klavnice, prostora za razkosavanje, do predelave izdelkov. Filozofija, s katero smo začeli ta projekt, je izhajala iz štirih partnerjev z idejo ustvariti dodano vrednost pridelavi prašičev in hkrati ustvariti d...
Španija, Monroyo (teruel)
...Šunka serrano pasme Duroc s 18-22 meseci zorenja, izdelana v Teruelu - Šunka serrano Gran Reserva pasme Duroc z zorenjem, ki ni krajše od 18 mesecev, je izdelana v provinci Teruel. Gre za masten izdelek z veliko infiltracijo maščobe v pusto meso, zahvaljujoč križanju z Duroc prašiči. Vse naše šunke izvirajo iz živali, ki jih vzgajamo sami, kar nam omogoča ohranjanje homogene in visoko kakovostne linije izdelkov. Je izdelek blagodejnega okusa, intenzivne arome in nizke vsebnosti soli, s povprečno visoko težo in visokim odstotkom maščobe.
Španija, Guijuelo-Salamanca
... vino, napolnjen v naravno črevo. Neto teža: 0,350 g. Pogoji distribucije in prevoza: Pri sobni temperaturi ni omejitev. Če je vakuumsko pakirano pri temperaturi pod 5ºC. Priporočena temperatura za uživanje je 15º-18ºC. Postopek priprave: Izbira, mletje, gnetenje, polnjenje, zorenje, rezanje in pakiranje. Sestavine: Pusto meso iberskega svinjskega mesa, pimentón D.O la Vera (Cáceres), sol, česen, origano in konzervansi. Neto teža: 0,350 g.
Španija, Guijuelo (salamanca)
OD LETA 1983 Podjetje Productos Cárnicos BRISA, S.L. je družinsko podjetje, ki se nahaja v Guijuelu, z več kot 35-letnimi izkušnjami na področju izdelave vrhunskih iberskih izdelkov. Njihovi začetki segajo v marec 1983, v majhno tovarno velikosti približno tisoč kvadratnih metrov v središču vasi Guijuelo. Kraj, kjer so bile zgrajene prve prostore, je bila nekdanja tovarna foie gras, imenovana BR...
Španija, Quart
...To je del svinjine, ki je najbližje glavi. Šteje se za pusto meso (z manj maščobe) in je idealno za pečenje cele z začimbami in svinjsko mastjo, da se oblikuje hrustljava in okusna skorja. Dobro ga je treba skuhati, da ne ostane surov znotraj. Ko je pečeno, ga pustimo, da se ohladi, preden ga narežemo, da se ne razpade na majhne koščke in ima popolno predstavitev. Priporočamo kuhanje brez odmrzovanja. Kot vsi naši izdelki, ne vsebuje alergenov in le naravne sestavine.
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play