...Ta izjemen kis, ki ga je pripravil mojster kisa "Frédéric Chaix", je bil ustvarjen z svežim česnom.
Mehak v ustih, bo izrazil svoje močne in sveže note v vaših jedeh. Pustite se presenetiti.
ODLIČNO Z:
Solatami, belim mesom, ribami, carpacciom, tartarjem iz rib ali mesa, deglaziranjem, mariniranjem mesa, plančo, školjkami, ostrigami.
100% naravno: brez barvil in umetnih arom.
...Naravni jabolčni kis je eliksir življenja. Ni le kis, ki ga lahko dodamo solatam ali juham.
Vsebuje zelo pomembne in koristne prijazne bakterije (probiotike) za prebavni sistem. Razmerje koristnih črevesnih bitij do škodljivih bi moralo biti 80 % več. Zato bi moral naravni jabolčni kis, ki je tako antiseptik (škodljivega ubijajočega) kot vir koristnih bakterij, uporabljati vsakdo vsak dan...
...Vinaigrette La Citronnée je popolna kombinacija med Verveino in Limonsko Šarjeto. Ti dve aromatični zelišči sta skrbno izbrani zaradi svojega nežnega vonja in limonastega okusa. V kombinaciji z kakovostno kislo osnovo, ta vinaigrette prinaša neprimerljivo svežino in subtilno kislost, ki bosta popestrila vaše solate.
Ta vinaigrette, pripravljena za uporabo, je idealna za začinjanje vaših...
...Široko uporabljeni v živilski industriji, karamelni barvili so vodotopni aditivi, pridobljeni z nadzorovanim delovanjem toplote na prehranskih sladkorjih v prisotnosti ali odsotnosti kemičnih spojin, ki spodbujajo karamelizacijo...
Karamelno barvilo je na voljo v prahu, tekoči obliki in v širokem spektru barv.
Možne uporabe:
AROMATIČNI EKSTRAKTI & EKSTRAKTI KAVE
ŽGANJA, APERITIVI NA BAZI VINA & PIVO
MEHČANE PJAČE
MESNE IZDELKE & SPECIALNE KRUHE
KIS & OMAKE
HRANA ZA HIŠNE LJUBLJENČKE...