Nemčija, Gnarrenburg
... so brez umetnih arom ali barvil. Zaradi sodobnih proizvodnih postopkov vsebujejo le zelo nizko vsebnost mikroorganizmov in so tako dolgoročno obstojni. Vsa kokosova mleka v prahu / kokosovi praški kakovosti impresivno prenašajo značilen okus sveže, zrele kokosove oreščke, so zelo aromatični in zaradi odlične topnosti jih je enostavno in brez težav rekonstituirati v kokosovo mleko. Poleg tega so stabilni pri zamrzovanju in odmrzovanju ter se enostavno in brez težav mešajo z drugimi suhimi snovmi...
Francija, Pégomas
...Naravnost: Naraven; Naraven; Umeten Vidik: Tekočina; Prah; Gel/Pasta Vsebnost alkohola: z ali brez alkohola Topnost: Alkohol; Vodotopen; Lipidno topen...
Francija, Saint Romain La Motte
...Koriander je aromatična rastlina, ki jo gojijo po vsem svetu. Njegove sveže sesekljane liste uporabljamo za aromatiziranje jedi, njegove suhe plodove pa kot začimbo. Plodovi koriandra so zelo pogosto mleti v prah in uporabljeni v osnovah mešanic začimb, kot so kari. Prah koriandra bo vašim jedem dodal sadno noto, poleg tega pa spodbuja prebavo. Ta rastlina z mnogimi lastnostmi bo postala...
Madagaskar, Sambava
...Naša vanilijeva prašek je pridobljen po strogi aromatični selekciji strok vrste Rdeča ZDA, kar zagotavlja visok delež vanilina. Te stroke so nato fino zmlete, da dobimo homogeno prašek, ki je enostaven za uporabo.
ufs.country_names.RU, Moscow
...Paradižnikova prašek ni le odličen aromatični dodatek, temveč tudi naravni barvni dodatek. Daje jedem kiselkast okus, izrazito paradižnikovo aromo in živo barvo. Uporaba Uporaba za solate, predjedi, juhe, glavne jedi Okus Paradižnikov zeliščni Prehranska vrednost na 100 g. Beljakovine (g / 100g)… 12 Maščobe (g / 100g)… 2,0 Ogljikovi hidrati (g / 100g)… 41 Energijska vrednost (kcal / 100g)… 230...
...Etiv vanilin, znan tudi kot vanilin, CAS: 121-33-5, je široko uporabljen užiten aromatični dodatek. Nahaja se v semenih perujske balzama, gerberinih dišavnih oljih, vaniliji, kavi, grozdju, žganju in vaniliji. Ima močan mlečni vonj. Široko se uporablja v različnih aromatiziranih živilih, ki potrebujejo povečanje mlečnega okusa, kot so torte, hladne pijače, čokolade in sladkarije; prav tako se...
Francija, Vourles
... vlaknine 29 g - Beljakovine 16 g - Sol sledi - Kalcij 200 mg - Fosfor 605 mg - Magnezij 146 mg - Železo 7,2 mg - Cink 7,3 mg Vidik: Prah, prisotnost finih delcev in vlaknatih delcev. To se lahko razlikuje glede na Barva: Temno rjava, rjava, črni delci Aromatični profil: Pražene, kakavaste okuse, nota kave in toasta.
Belgija, Arlon
... vitalnost in odpornost organizma. Uporablja se v primeru utrujenosti, oslabelosti ali v času okrevanja. Je tudi koristen dodatek za pomoč pri boju proti neprijetnostim, ki jih povzročajo prah in cvetni prah. Nasveti za pripravo Azijske gobe ne zahtevajo veliko čiščenja. Priporočljivo je, da jih obrišete z vlažno krpo (pranje z veliko vode bi jim odvzelo del okusa). Pri azijski gobi je vse dobro. Je "pripravljena za..."...

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play