Njegova relativno mlada starost mu daje svetlo jantarno barvo. Nos razkriva tako določeno sladkost kot tudi subtilno začinjeno noto. V ustih najprej z...
Opis :
Rž (Secale cereale) je robustna žita, dobro prilagojena hladnim podnebnim razmeram in manj rodovitnim tlom. Odlikujejo ga vitki klasovi in podo...
Moka rž T170 je polnovredna moka, ki ohranja celotno zrno rži, vključno z otrobi in kalčkom. Značilna je po svoji zelo temni, skoraj rjavi barvi in gr...
Dobra moka je potrebna za domače pecivo, nežne torte v slaščičarnah in okusne sladice v restavracijah. Rž, pšenica, ječmen in proso se bodo izkazali t...
Naša polnozrnata moka - bogata z vlakninami, minerali in vitamini.
Ržena moka je najljubša moka za temni kruh. Že Hildegarda iz Bingna opisuje predno...
Z neprimerljivo hrustljavo skorjo, debelo in rahlo temno, ima ta kruh značilen okus zahvaljujoč mešanici pšenične moke (50%) in ržene moke (50%). To j...
Ta brst je splošni drenažni sredstvo. Deluje globoko na izločevalne organe (jetra, ledvice, pljuča, črevesje, koža).
Ekstrakt iz bio brstov, svežih (n...
Odkrijte njen izrazit okus in specifično aromo, povezano z njenimi koreninami: gorski rž iz Terres de Margeride. Izjemno območje za pridelavo rži, ki ...