...Morska sol, v nasprotju s cvetom soli, kristalizira v naših solinah na dnu bazenov. Ta sol, močnega okusa, ima edinstveno barvo, ki je posledica naravne prisotnosti gline na dnu naših močvirij. Glina v močvirju je bogata s silicijem, naravnim antioksidantom. Tradicionalna metoda obiranja omogoča, da naša morska sol absorbira 2 do 3 % te gline. Silicij, v kombinaciji z naravno prisotnostjo kalcija, kalija, magnezija... jo dela najboljšo morsko sol z znanimi koristmi za zdravje.
...Naša bio gorčica z črnim česnom bo odlično dopolnila vaše mesne jedi, zelenjavne jedi ali vinaigrette.
Prav tako bo idealna za vaše marinade.
Gorčica z značajem, fina in močna z lepim vonjem črnega česna.
Navdihnite se z našimi recepti.
SESTAVINE
Francoska bio gorčica (bio gorčična semena, bio alkoholni kis, voda, sol) 90%
Bio črni česen iz Gersa 10%
HRANJENJE
Shranjujte pri sobni temperaturi in zaščiteno pred svetlobo.
Po uporabi dobro zaprite kozarec. Po odprtju shranite v hladilniku in porabite v 90 dneh.
...90-95% hidrirana apnenčasta Ca(OH)2/hidroksid kalcija
1.Opis izdelka
Hidrirana apnenčasta (Hidroksid kalcija)
Ca(OH)2 90-95%
velikost 325mesh
Fizikalne in kemijske lastnosti:
Bela fina prašek, gostota 2,24, se razgradi pri 580 stopinjah in tvori kalcijev oksid ter absorbira CO2, da tvori CaCO3 na prostem. Topna v kislini in glicerinu, težko topna v vodi, netopna v etanolu.
... cvet sol Kampota nastajata v isti vodi in istih bazenih. Po obiranju cveta soli, ki je fina in nežna, solinarji poberejo velike kristale, ki so padli na dno bazenov, kar ji daje to sivo barvo.
Neto teža: 150 g
Sestavine: aromatična sol
Obdobje obiranja: januar - maj...
... g SOL - 0,03 g
Alergeni: Vsebuje GLUTEN, jajca in morebitne sledi soje.
KAKO JIH SKUHATI:
Kuhanje traja približno 4 do 6 minut v vreli vodi.
Ean13: 3701511707903
Referenca: TagliatelleBioSafranFrance1...
...Sladka gorčica s pivom obogati vaša jedi s svojo barvo in avtentičnim okusom. Fina in okusna, je še posebej priporočljiva kot dodatek k dušenim jedem (kislo zelje, klobase, enolončnica…).
Sestavine: voda, gorčična semena, pivo iz Alzacije 10%, kis, sol, začimbe, naravne arome, konzervans: natrijev bisulfit.
Na voljo tudi v vedru 1,1 kg.
...VIOGNIER
Sol granitne planote, izpostavljenost jug, jugovzhod
Vine, stare od 15 do 20 let.
Donosi:
50 hl/ha
Ročni trgatev.
Trgatev brez pecljev za 18-urno maceracijo kožic.
Vinifikacija v posodah s kontrolo temperature
Degustacija:
fina in zelo cvetna aroma, usta z lepo kompleksnostjo z aromami marelice in breskve. Lepe zaobljenosti...
... proizvodne verige, v nasprotju s številnimi industrijskimi izdelki, ki preplavljajo police velikih trgovin. Odgovorna in državljanska pobuda v službi naših brbončic. Odkrijte naše foie gras iz Aisne, jedi iz severa (carbonnade), ribje terine in rillete iz Bretanje, rillete iz Picardije, črno tartuf iz Périgorda in vse francoske vina. Ne pozabimo tudi na začimbe, tartufne gorčice, Guerande sol, olja in kisele, balzamični kis in oljčno olje ter marmelade iz svežega sadja.