...Kakavovomaslo je naravna maščoba, pridobljena iz kakavovih zrn, predvsem iz sort Theobroma cacao, ki se široko gojijo v Afriki. Afriško kakavovomaslo je še posebej cenjeno zaradi svoje kakovosti, čistosti in edinstvenih lastnosti, ki se uporabljajo v živilski, kozmetični in farmacevtski industriji.
...Z Mycryo kakavovim maslom v prahu Barry 550gr bo temperiranje čokolade lažje kot kdaj koli prej! Vaši čokoladni odlitki bodo popolnoma sijoči, brez težav.
Kakavovomaslo Mycryo Barry je plemenita in edinstvena maščoba v prahu, ki vsebuje 100% kakavovega masla, njegova sestava je popolnoma naravna in rastlinska.
Temperiranje čokolade pomeni predkristalizacijo kakavovega masla v čokoladi. To je...
...Bruto kakavovomaslo, ročno izdelano v Burkini Faso.
Njegove lastnosti so:
- mehča in pomirja kožo
- ohranja kožo v dobrem stanju
- pomaga preprečevati slabe učinke zunanjih dejavnikov na kožo
Bogato z oleinsko, stearinsko in palmitinsko kislino. Trdna maščoba, močan vonj po kakavu, bež barva. Topno v alkoholu ali toplem olju, netopno v vodi.
Naravno kakavovomaslo se pridobiva iz kakavovih zrn in ima bogat in prijeten čokoladni vonj. Ta izdelek ima visoko stabilnost proti oksidaciji, saj je naravno bogat z antioksidanti.
Lahko se uporablja za izdelavo balzamov, masažnih krem, mil...
...Sestavine: Darilni paket temne čokolade 63% Izvor izven EU (kakav, sladkor, kakavovomaslo, emulgator: lecitin iz repice, vanilija bourbon v stroku), pomarančne lupinice, lešniki, borovnice, pistacije, mandlji.
DDM: 12 mesecev
Povprečne hranilne vrednosti na 100g:
Energija 2097 kj / 501 kcal, maščobe 36g, od tega nasičene maščobne kisline 16g, ogljikovi hidrati 36g, od tega sladkorji 34g, beljakovine 6.2g, sol 0.02g...